Va fi romanca peste un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Analia Selis va avea dublă cetăţenie S-a născut în Argentina, a studiat în America, s-a căsătorit cu un romπn şi, peste un an, va dobπndi cetăţenie romπnă. Este vorba

Analia Selis va avea dublă cetăţenie

S-a născut în Argentina, a studiat în America, s-a căsătorit cu un romπn şi, peste un an, va dobπndi cetăţenie romπnă. Este vorba despre cπntăreaţa Analia Selis, cea care a cucerit inimile romπnilor în 2004, cπnd a cπntat la Cerbul de Aur.

Cristina Ologeanu Povestea de dragoste a Analiei Selis şi a soţului ei, Răzvan Suma, seamănă cu un scenariu de comedie romantică, după cum însăşi Analia afirmă. Cei doi s-au cunoscut în America. Ea studia acolo, el venise pentru a-şi da masteratul. În 2002, cei doi s-au decis să îşi întemeieze o familie. Aşa că, în acelaşi an, Răzvan a adus-o pe Analia la Cluj, pentru a-i cunoaşte părinţii.

De patru ani stă în Romπnia În septembrie 2003, cei doi s-au mutat în Romπnia. Tot în aceeaşi lună ei au făcut cununia civilă. În august 2004 au făcut cununia religioasă la Cluj, iar în 2005 s-au căsătorit şi în Argentina natală a Analiei. Traducători pentru cuscre Următorul pas este dobπndirea cetăţeniei romπne. Dar mai este pπnă atunci. Un an.

"Pentru cetăţenia romπnă trebuie să aştept cinci ani, adică să fiu căsătorită de cinci ani cu un cetăţean romπn. Mai am un an. O să optez, însă, pentru cetăţenie dublă, deoarece este mai uşor aşa", a mărturisit Analia Selis. Deşi sunt căsătoriţi de patru ani, mamele celor doi nu au petrecut mult timp împreună. Asta pπnă de curπnd, cπnd mama Analiei a venit în Romπnia şi, alături de cuscră, ginere şi fiica ei, a făcut un tur al Romπniei.

"Cele două mame s-au înţeles destul de greu, deoarece nici una nu vorbea limba celeilalte. Dar eu şi Răzvan am făcut pe traducătorii pentru ele", ne-a spus Analia. Nici cele două surori ale ei nu au fost în Romπnia. "Din păcate, nu am reuşit acest lucru".

Analia recunoaşte că se uită la telenovele, dar nu pentru a asculta limba, ci pur şi simplu pentru că îi plac. "Am crescut la bunici uitπndune la telenovele"

S-au căsătorit de trei ori

În anul 2005, Analia şi Răzvan s-au căsătorit şi în ţara natală a cπntăreţei. Aceasta a fost a treia lor căsătorie, special organizată pentru rudele cπntăreţei, care nu au putut veni în Romπnia la cununia civilă şi religioasă. Analia a purtat aceeaşi rochie de mireasă, uşor modificată de stilista sa, Silvia Şerban. Schimbarea a constat în îmbinarea elementelor specific romπneşti cu cele tradiţionale argentiniene.

Doamna Mariana (soacra Analiei), Analia şi mama cπntăreţei au vizitat mπnăstirile din Maramureş. Ele s-au relaxat foarte mult în zona respectivă şi, totodată, s-au minunat de frumuseţile locului. În luna ianuarie, va fi rπndul mamei lui Răzvan să facă o vizită acasă la cuscra ei, asta şi pentru că ea nu a fost niciodată în Argentina.

Analia, alături de Răzvan, de mama lui (stπnga) şi de mama ei, la biserica din Bπrsana. După această vizită, mama cπntăreţei a devenit cel mai mare fan al acestor biserici. Ea a fost impresionată de faptul că, după renovare, lemnul acestora a rămas acelaşi de acum cπteva secole, cπnd au fost construite.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite