Un film SIMPLU

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Smiley (Simplu) & Laura Cosoi (prezentatoare MTV) – tineri, frumoşi şi norocoşi, formează de mai bine de un an un cuplu în viaţa reală. Lunile viitoare îi vor aduce împreună şi în plan

Smiley (Simplu) & Laura Cosoi (prezentatoare MTV) – tineri, frumoşi şi norocoşi, formează de mai bine de un an un cuplu în viaţa reală. Lunile viitoare îi vor aduce împreună şi în plan profesional, aceştia fiind protagoniştii peliculei cinematografice “Un film SIMPLU”.

Povestea lor de iubire a debutat pe platourile de filmare ale serialului “Un pas înainte” şi a continuat să se coacă şi pe platourile de filmare ale lungmetrajului produs de MediaPro Pictures. Despre producţia în care Laura & Smiley formează un cuplu alături de alte nume cunoscute – Cătălin Măruţă, Iulian Moga, Connect-R, Don Baxter  şi, fireşte, membrii trupei Simplu (CRBL, Piticu, Omu Negru şi Francezu’) – am aflat chiar de la ei.

Despre cât de benefică este însă această migrare a vedetelor din domeniul muzical în cel actoricesc, vom putea vorbi în cunoştinţă de cauză doar după ce vom vedea pelicula regizată de Tom Gatsoulis.  În general, fenomenul “corcirii” domeniilor lucrative nu mi se pare o idee fericită. Nu la noi, cel puţin.

Vedetele noastre au ambiţii foarte mari - din ce în ce mai mulţi cântăreţi aspiră la statutul de actor & prezentator tv. Rău n-ar fi dacă n-ar exista următoarea problemă: foarte puţini reuşesc să facă performanţă! Pentru că Laura & Smiley îşi joacă propriile roluri, sunt şanse mari ca prestaţia lor să ne surprindă plăcut.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite