Un cuplu în acţiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albumul „Parfum” al Danei Nălbaru şi „Contra timp”, filmul în care nonconformistul Dragoş Bucur e inspector-şef, arată că sunt un cuplu special.

Cântăreaţa Dana Nălbaru este unul dintre puţinii artişti care au înţeles forţa Internetului. După lansarea exclusiv online a albumului „Parfum”, prin care solista oferă gratuit admiratorilor ei atât muzica, cât şi videoclipul piesei „Tu”, care se vrea un manifest împotriva celor mai frecvente prejudecăţi, la rândul său, partenerul de viaţă al acesteia, Dragoş Bucur revine pe ecrane într-o nouă ipostază.

De data aceasta, eroul escapadelor din filmul „Boogie” surprinde telespectatorii cu rolul de ispector-şef, în cea mai nouă producţie a studiourilor MediaPro Pictures. Este vorba despre  filmul „Contra timp“, care va fi difuzat din 18 noiembrie, ora 20.30, la ProTV.

Răsturnările de situaţie şi suspansul vor fi „sarea şi piperul” acestui lungmetraj în care inspectorul-şef Călin Boboc (Dragoş Bucur) şi echipa sa de la Crimă Organizată luptă pentru anihilarea unui clan mafiot din Bucureşti. Munca lor de investigaţie devine o luptă contra timp, atunci când fosta iubită a inspectorului e răpită. Alături de Dragoş, vor putea fi urmăriţi Victor Rebenciuc şi Andi Vasluianu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite