VIP-urile televiziunilor de peste Ocean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre cei mai cunoscuţi şi talentaţi prezentatori TV, care au făcut istorie pe sticlă se numără: David Letterman, Larry King, Jay Leno şi Oprah Winfrey.

„David Letterman Show" este una dintre cele mai populare emisiuni TV din SUA. Gazda, David Letterman a reuşit să se impună pe micul ecran şi în conştiinţa publicului telespectator prin abordarea sa plină de umor. Lucrează de peste 25 de ani în branşă, este recunoscut drept o personalitate acidă, iar competiţia politică este o permanantă sursă de inspiraţie pentru el. Nici telespectatorii nu au scăpat de remarcile sale. Astfel, într-una dintre ediţiile show-ului, Letterman a declarat: „Orice om are un scop în viaţă. Poate că al vostru este să vă uitaţi la televizor".

A avut ca invitaţi vedete precum Paris Hillton, Bill Gates, Will Smith sau Meryl Streep, care au fost de acord să împărtăşească în direct secrete din viaţa lor. Cea mai recentă emisiune a sa este „The Late Show", transmisă de CBS din 1993, iar în palmaresul lui Letterman figurează cinci premii Emmy şi alte 67 de premii şi nominalizări.


Larry King s-a impus în anul 1978, când „The Larry King Show", primul show cu invitaţi, a început să fie urmărit la nivel naţional. În 1985, „Larry King Live" a fost primul show transmis la nivel internaţional. Un moment de glorie al carierei sale a fost în 1992, când prezenta emisiunea „King Show", în care l-a avut invitat pe Al Gore, care era vicepreşedinte al SUA, emisiunea fiind urmărită de 16,3 milioane de oameni. A rea­li­zat peste 40. 000 de interviuri, cu personalităţi, personaje şi oameni obişnuiţi.

image

Mulţi au încercat să copieze stilul de prezentare al lui Jay Leno, dar nimeni nu a reuşit. Umor, divertisment şi invitaţi care transformă emisiunea într-un adevărat spectacol. S-a spus despre Jay Leno că este un model pentru orice vedetă sau aspirant la statutul de profesio­nist de televiziune. Printre cele mai cunoscute nume care au apărut la „The Tonight Show with Jay Leno" se numără: Heidi Klum, Harrison Ford, Denzel Washington, Nicole Kidman, Billy Crystal. După ce a renunţat la emisiunea de la NBC, Jay Leno a revenit cu „The Jay Leno Show".


Oprah Winfrey este una dintre cele mai de succes femei din show-bizul american. În 1984, a început să modereze talk-show-ul „AM Chicago". Un an mai târziu, emisiunea îşi schimba denumirea în „The Oprah Winfrey Show", fiind urmărită în 17 ţări, de 14 milioane de telespectatori. Când l-a avut invitat pe Michael Jackson, emisiunea a avut 100 de milioane de telespectatori, ajungând pe locul patru în topul celor mai vizionate evenimente din istoria SUA.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite