Paula, Adela şi Octavian, spre victorie, în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Semifinala „competiţiei visurilor“, care se desfăşoară în această seară, la Pro TV, de la ora 20.30, îi va provoca pe concurenţi cu noi stiluri de dans: folclor internaţional, dans la bară şi twist. 

Câştigătorii de pe podiumul „Dansez pentru tine", perechile Paula Seling - Tudor Moldoveanu, Adela Popescu - Alexandru Lică, şi echipa care a ieşit învingătoare după două dueluri, formată din Octavian Strunilă şi Ella Dumitru, se luptă cu şanse egale pentru a ajunge în marea finală. Indiferent de punctajul acordat până acum de juriu, voturile telespectatorilor vor decide cele două echipe finaliste. În ediţia trecută, participanţii au dansat cât i-au ţinut picioarele pe ritmuri ţigăneşti şi au impresionat prin eleganţă şi expresivitate la „contemp" (dans contemporan), ambele stiluri de dans desfăşurându-se, la cererea publicului, sub o „avalanşă" de picături de ploaie artificială.

Iar coregrafiile scenetelor de Broadway au completat show-ul, care s-a întins mult după miezul nopţii. Surpriza ediţiei a venit din partea Paulei Seling şi a partenerului Tudor care, potrivit celui mai aspru membru al juriului, Mihai Petre, au efectuat „cel mai bun dans al serii", punctat, bineînţeles, cu mult-dorita notă 10. Dacă până acum Adela Popescu şi Alexandru Lică au fost recompensaţi cu nota maximă mai multe ediţii la rând, lăsând publicului impresia că ei vor fi marii câştigători ai competiţiei, iată că răsturnările de situaţie au intervenit şi în acest sezon al emisiunii „Dansez pentru tine". Rămâne de văzut în seara aceasta, de la 20.30, cine va gusta triumful de a ajunge în marea finală, având în vedere provocările la care vor fi supuse perechile: folclor internaţional, dans la bară şi twist. Întrebată ce stil de dans a fost mai aproape de sufletul ei, Paula a spus că a fost cucerită de „esenţa dansului". „Recunosc că abia în urma experienţei petrecute la «Dansez pentru tine» am avut adevărata revelaţie a acestei arte. Aşa încât cred că mi-aş putea permite să îl parafrazez pe Brâncuşi şi să spun că dansul înseamnă «jocul, iubirea şi înţelepciunea mea»", a completat vedeta. La rândul său, actriţa, cântăreaţa şi, mai nou, dansatoarea Adela Popescu a spus: „Pe mine m-a uimit Vica (n.r. - coregrafa echipei), atunci când a spus că sunt cea mai temperamentală concurentă pe care a întâlnit-o. Recunosc că dansurile în care eu m-am simţit cel mai bine şi în formă au fost cele temperamentale: tango, stomp, swing".

Octavian Strunilă a recunoscut: „Ne-am temut cel mai tare de vals şi ne-a ieşit până la urmă cel mai bine! Până şi juriul a spus că ni s-a potrivit." Referitor la performanţa înregistrată patru ediţii la rând, Adela a dezvăluit „reţeta succesului": „Eu cred că pur şi simplu au fost mai multe ingrediente care, adunate, au reuşit să ne conducă spre asta. Ne-am întâlnit noi, doi oameni compatibili, şi fizic, şi temperamental, a existat în această ecuaţie Vica, cea care a avut capacitatea de a ne citi şi a săpa adânc în noi, de aici urmând melodii extrem de potrivite, mişcări armonioase care să ne pună în valoare trupul şi sufletul". Întrebat ce ar schimba la întreaga prestaţie din competiţie, dacă ar putea da timpul înapoi, Octavian Strunilă a răspuns: „Bretelele care mi-au căzut la salsa!"

Marea finală se va desfăşura la 1 decembrie, de ziua României, dată la care Pro TV aniversează 15 ani de existenţă. Evenimentul va fi celebrat cu o mulţime de momente speciale, precum duelul pe ritmuri salsa dintre Mihai Petre şi Willmark, iar cele două cele mai bune perechi ale sezonului vor dansa freestyle şi improvizaţie pentru marele premiu de 60.000 de euro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite