Nu mai vrea să pozeze goală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senzuala Gina Pistol va fi în curând protagonista reality-showului „Serviţi, vă rog!”, de la Pro TV. Află de ce nu trebuie să o ratezi în exerciţiul funcţiunii, dar mai ales care sunt motivele pentru care fostul Iepuraş s-a decis să schimbe macazul!

Adevărul TV: Cu ce ţi-ai delectat oaspeţii la pensiunea din Delta Dunării şi ce vei servi telespectatorilor?

Gina Pistol: Oaspeţilor le-am servit cel mai bun borş de peşte (şi primul din viaţa mea de gospodină), iar telespectatorilor le oferim motive să zâmbească.

Ce îndeletniciri ţi-au dat de furcă - prinsul broaştelor, spălatul vaselor, curăţenia?

Spălatul vaselor! Am crezut c-o să înnebunesc la un moment dat; am spălat muuuunţi de vase! Eu sunt foarte organizată în bucătarie şi urăsc dezordinea, aşa că a cam trebuit să fac şi treaba celorlalţi! Cât despre prinsul broscuţelor, am urât acel moment, dar să ştiţi că le-am eliberat pe toate. Chiar dacă am fost pedepsită de nea Mărin pentru asta!

Care a fost cel mai distractiv moment de la pensiune?

Momentele vesele au fost asigurate de Pavel Bartos şi de Răzvan Fodor. Sunt două persoane simpatice, care se completează. Ne mai amuzam, uneori, de stângăcia Nataliei (împreună cu ea, bineînţeles). Dar nu vă dau mai multe detalii... trebuie să urmăriţi neapărat emisiunea!

Care dintre colegi ţi s-a părut cel mai harnic şi cine a fost cel mai leneş?

Nu pot să fac un clasament, n-aş vrea să supăr pe nimeni. Am muncit în mod egal, fiecare în felul său. Unii au excelat la anumite activităţi, alţii la altele...

Ţi-ai dezvolta o astfel de afacere?

Nu cred.. O astfel de pensiune reprezintă o investiţie serioasă, care presupune multe resurse, timp, dorinţa de a te ocupa numai de asta. În plus, trebuie să te şi pricepi la aşa ceva. Eu sunt o femeie gospodină, dar de la asta până la a ţine în spate o astfel de afacere, e cale lungă.

Ce ai face dacă ai avea 1 milion de euro, în ce i-ai investi?

Hmm... în fericirea apropiaţilor!

Atentă la imaginea ta, spui că „trebuie să păcăleşti timpul". De unde vine credinţa asta?

Am descoperit că orice vârstă (sau etapă din viaţa unei femei) are farmecul ei. Eu glumesc destul de mult pe tema asta, pentru că, sinceră să fiu, nu-mi simt vârsta. Pentru mine, timpul s-a blocat undeva în jurul vârstei de 24 de ani!

Graţie imaginii ai devenit celebră. O imagine întreţinută cu oarece efort. Ce-ţi aduce mai exact celebritatea, încât să merite efortul?

Deşi celebritatea poate avea şi aspecte mai puţin plăcute, recunosc însă că, uneori, îmi oferă şi avantaje. Avantaje de tot felul - ajungi să cunoşti mai mulţi oameni, afli mai uşor de diverse oportunităţi, de diverse joburi, te poţi implica în proiecte foarte interesante.

Lucrezi ca model, joci în filme/seriale, prezinţi emisiuni, eşti protagonista unor reality-showuri. Unde te consideri cea mai bună în ceea ce faci?

Încerc să fiu bună în tot ceea ce fac. Mai ales în viaţa de familie.

În cluburile de fiţe nu se prea dansează. Se stă pe canapele şi se vorbeşte în cea mai mare parte a timpului... Tu despre ce discuţi când mergi în astfel de cluburi ?

Recunosc că atunci când ies, prefer să stau pe canapea, împreună cu prietenii. Avem discuţii relaxate, ca toţi cei care se întâlnesc în oraş cu cei apropiaţi.

Viaţa pe Dunăre nu este uşoară - trebuie să ştii să conduci barca cu motor

image

De 4 X în Playboy? Mai vrei acolo?

Nu cred.

De ce?

Pentru că ce este prea mult, strică!

Vorbeşti des despre dorinţa de a întemeia o familie şi spui că te sperie gândul să treci la o altă etapă. De ce?

Pentru că simt că nu sunt pregătită şi nu sunt îndeajuns de înţeleaptă.

Eşti geloasă? Cum te manifeşti când ai câte un puseu de gelozie?

Sunt geloasă în măsura în care este orice femeie când simte că se depăşeste limita bunului-simţ.

Ce întrebare ţi-ai dori, dar nu ţi-a fost adresată încă...

Cum era Gina Pistol când era copil?

Cum era Gina Pistol când era copil?

Am fost un copil ascultător, respectuos şi uneori năzdrăvan. Aveam momente când eram o fetiţă foarte aranjată şi cochetă şi altele când treceam în cealaltă extremă: mă urcam în copaci, mă juleam în genunchi, pe mâini, alergam mult.

Ultima carte citită este...

"Şi noi ce mai mâncăm"

Ţi-a plăcut pentru că...

...afli cum să te hrăneşti sănătos, dar şi cât de importantă este alimentaţia pentru sănătatea fizică şi psihică.

Ce-ţi lipseşte?

O lume minunată.

Un vis neîmplinit...

O călătorie în jurul lumii, alături de omul iubit.

Cum te afectează criza?

Sunt şi eu afectată, criza e ca un domino, cade o piesă, se duc şi celelalte. Nu mai există acea stabilitate care exista înainte. Bugetele sunt mai mici, joburile nu mai sunt plătite ca înainte, nu mai sunt nici atât de multe.

Nu am fost însă niciodată o împătimită a shoppingului sau a vacanţelor, aşa că din punctul acesta de vedere nu sufăr. Iar dacă e să plecăm undeva, mergem în Liban, unde prietenul meu are o casă.

Unde te vezi peste 5 ani?

Lângă omul iubit, cu doi copii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite