Invitaţie la cabaret

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Va ploua în platou, iar condiţiile tehnice vor fi foarte grele pentru concurenţii“ (Ştefan Bănică jr.)
„Va ploua în platou, iar condiţiile tehnice vor fi foarte grele pentru concurenţii“ (Ştefan Bănică jr.)

Iulia Vântur şi Ştefan Bănică jr. dau startul competiţiei de la „Dansez pentru tine“. Cel de-al zecelea sezon se desfăşoară sub sloganul „De nota 10!“ - referire la valoarea umană a celor care luptă pentru o cauză nobilă.

În această seară, de la ora 20.30, începe noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine". În show-ul găzduit de Iulia Vântur şi de Ştefan Bănică jr. participă Paula Seling, Nicola, Adela Popescu, Doiniţa Oancea, Răzvan Fodor, Jorge, Octavian Strunilă şi Bogdan Vlădău, alături de oameni simpli, care se vor lupta pentru a schimba destinul apropiaţilor aflaţi la ananghie. Noi stiluri de dans, muzică live de calitate, coregrafii şi costume spectaculoase şi nu în ultimul rând poveştile excepţionale ale protagoniştilor sunt ingredientele care îi vor ţine pe telespectatori în faţa televizoarelor.

„S-au introdus stiluri noi de dans; unul l-am numit «Dans în ploaie», la propriu, nu la figurat. Va ploua în platou, iar condiţiile tehnice vor fi foarte grele pentru concurenţi. Apoi mai avem stilul de dans numit «Cabaret», care trebuie să exprime o îmbinare a dansului cu expresivitate, calităţi actoriceşti, prezenţă de spirit şi, nu în cele din urmă, farmec. Producătorii au mai venit cu o nouă idee, şi anume «Dansul la bară»", a vorbit Ştefan Bănică jr. despre noutăţile acestui sezon. Paula Seling a intrat în competiţie, conştientă de repetiţiile istovitoare, pentru a-l ajuta pe Tudor Moldoveanu să îi mulţumească mamei sale pentru toate sacrificiile făcute pentru a-l creşte.

La rându-i, Nicola a răspuns provocării de a dansa în faţa a mii de telespectatori pentru a-l susţine pe Ştefan Giurea în eforturile acestuia de a-şi ajuta fiul, condamnat la scaunul cu rotile. Doiniţa Oancea, interpreta Minodorei din „Moştenirea", serialul de la Pro TV, face pereche cu Claudiu Petrişor Apostu, care vrea să îşi ajute familia numeroasă să ducă o viaţă mai bună. Răzvan Fodor va dansa alături de Lena Rădulescu, pentru mama ei bolnavă. Cântăreţul Jorge şi Liliana Mitu vor dansa pentru familia tinerei, iar Octavian Strunilă o sprijină pe Ella Dumitru să-şi ajute mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite de o viaţă de coşmar.

Fotomodelul Bogdan Vlădău face pereche cu Ana Maria Iordan pentru ca aceasta să-şi ajute tatăl vitreg grav bolnav. Şi în acest sezon fanii lui Ştefan Bănică jr. vor avea parte de prestaţiile live ale artistului, care va interpreta, în premieră, piesele de pe noul său album „Super-love". Mai multe informaţii despre acest material muzical, precum şi despre campania „Super-love" aflaţi de pe site-ul artistului: www.stefanbanica.ro.

Nicola şi Ştefan Giurea împreună cu Paula Seling şi Tudor Moldo­veanu

Nicola şi Ştefan Giurea împreună cu Paula Seling şi Tudor Moldo­veanu

Adevărul TV: Cu cine dintre vedete ţi-ar plăcea să participi la un concurs de dans?

Iulia Vântur: Dacă ar fi să particip la o asemenea competiţie, mi-aş dori să îl am partener pe Mihai Petre. Numai aşa mi-aş putea asigura locul I.

Începe o perioadă în care weekendurile îţi vor fi foarte aglomerate. Cum faci să rezişti dimineaţa, la ştiri, după ce noaptea ai fost prinsă cu prezentarea show-ului?

Noaptea de vineri este complet albă, nu am timp să dorm, mai ales că jurnalul de ştiri începe mai devreme, de la ora 7.00. În plus, sunt atât de încărcată de energie, de adrenalină, încât nu aş putea să dorm. Fac un duş, beau o cafea tare şi mă binedispun alături de colegii mei, la fel de matinali. Încerc să văd partea bună, câştig câteva ore, pe care, altfel, le-aş pierde dormind.

Fie şi numai pentru câteva săptămâni, vei purta în fiecare vineri seara rochii superbe. Ne poţi spune câte ceva despre ce însemnă toată pregătirea aceasta de dinainte (probe, alegerea ţinutelor potrivite)?

Rochiile sunt create special pentru seara de vineri, de către stilista noastră Eniko Szanto. Sunt rochii spectaculoase, greu de executat, care respectă tema emisiunii şi detalii, în acord cu decorul, cu partenerul de prezentare. Eniko, împreună cu doamnele care croiesc rochiile, mă cunosc deja foarte bine, ştiu ce mi se potriveşte, aşa că nu am nevoie decât de cel mult două probe. Sunt talentate, pun suflet, iar eu le mulţumesc mult!

Te-a impresionat vreun caz, din ediţiile precedente, atât de mult încât să păstrezi legătura cu un concurent?

Toate cazurile m-au impresionat într-un fel sau altul şi de la fiecare concurent am avut ceva de învăţat. Mi-au intrat la suflet, la rândul lor s-au ataşat de mine, pentru că am trecut împreună prin momente importante din viaţa lor, aşa că păstrăm legătura. Mulţi dintre ei vin frecvent la emisiune, la repetiţii, le e dor de toată echipa şi, probabil, de tot ce au trăit alături de noi. Unii, chiar dacă sunt mai departe, revin măcar cu un telefon, un mesaj.

Cum te descurci cu dansul? Ai făcut cursuri de dans de când a început acest show? Ce gen crezi că ţi se potriveşte cel mai bine?

Îmi place la nebunie să dansez, mă energizează, îmi dă o stare de bine şi nu ratez nicio ocazie de a dansa. Am luat câteva cursuri de dans în copilărie, de plăcere, deşi mi-ar fi plăcut să fac totul la nivel profesionist. Am avut însă norocul să învăţ şi să trăiesc dansul în această emisiune, alături de oameni pasionaţi, adevăraţi profesionişti. Îmi place mult tangoul, iar când aud ritmuri latino, simt cum corpul începe să îmi vibreze.

Pentru cine ai dansa într-un asemenea show? Ce te-ar motiva să o faci?

Aş dansa cu bucurie pentru orice om care are un vis frumos de împlinit. Aş face-o cu dăruire şi responsabilitate în orice clipă. E cel mai frumos sentiment să ştii că ai putut schimba ceva în bine în viaţa cuiva. Am dansat deja pentru anumite cazuri umanitare, care m-au impresionat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite