Dexter revine în sezonul 3!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Michael C. Hall dă viaţă unui personaj interesant: Dexter Morgan. Poliţist ziua, criminal în serie noaptea, „Dexter“ a ajuns la sezonul al treilea, care începe din 7 decembrie, la Universal Channel!

Adevărul: Ai ajuns la sezonul 3! Ce simţi atunci când îl joci pe Dexter?

Michael C. Hall: Mă simt foarte încântat! Noi facem acest serial în speranţa că oamenii se vor uita la el, iar atunci când vezi câţi fani ai este foarte mulţumitor. De fapt, am ajuns cu filmările la sezonul al patrulea şi continuăm să strângem tot mai mulţi fani!

Care este secretul succesului serialului?

Cred că, în cazul sezonului trei, scenariştii au reuşit să creeze o mulţime de noi situaţii pentru Dexter şi pentru celelalte personaje. Dexter s-a schimbat, acum este pe punctul de a se însura, va deveni tată, cred că nimeni care a urmărit doar sezonul întâi nu şi-ar fi putut închipui că şi Dexter poate avea o viaţă normală. Şi apoi apar personaje negative noi.

Cum ai găsit echilibrul să-l faci pe Dexter adorabil şi totodată îndeajuns de nebun să fie credibil?

Cred că ceea ce îl face atractiv este faptul că el ucide oameni răi, criminali. Dacă ar fi ucis oameni nevinovaţi, nimeni nu l-ar fi plăcut. În plus, el e inocent şi copilăros. Dexter doreşte să facă bine şi vrea să fie acea persoană bună.

Acest serial ţi-a oferit multe, inclusiv pe Jennifer Carpenter, soţia ta. Cum te simţi ca persoană şi actor?

Mă simt binecuvântat! Adică, nu cred că am visat vreodată la un rol de o asemenea magnitudine, la o asemenea evoluţie, care mi-a schimbat felul de a fi. „Dexter" a fost un punct de cotitură pe toate planurile. Este probabil cel mai frumos lucru, să poţi să-ţi împarţi viaţa, din punct de vedere creativ, cu iubita ta.

Înainte Dexter nu-şi arăta sentimentele. Începând cu sezonul trei, Dexter Morgan se exteriorizează...

Este interesant! La început, Dexter părea incapabil să aibă emoţii şi tot ceea ce făcea mima. Acum, experimentează cu sentimentele, mai ales cu familia. Normal, există un anumit mecanism de protecţie care-l ţine în funcţiune când ucide. Dar este mai uman, deşi este acelaşi sociopat.

Care este cel mai potrivit final pentru Dexter? Va plăti pentru crimele sale sau va scăpa basma curată?

Nu cunosc răspunsul la această întrebare, dar presupun că trebuie să dăm o anumită satisfacţie telespectatorilor şi un final bun.

Cât de mult crezi că avem, ca telespectatori, nevoie de Dexter?

Dexter răspunde anumitor nevoi ale telespectatorilor. Pe lângă asta, există oameni care se identifică cu personajul Dexter. Cred că fiecare dintre noi are o anumită doză de nebunie, dar nu trebuie să se manifeste neapărat.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite