Daiana Anghel : „Îmi place să cred în Făt-Frumos!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alături de Mihai Bendeac,  pe vremea când făcea parte  din echipa de la „În puii mei“
Alături de Mihai Bendeac, pe vremea când făcea parte din echipa de la „În puii mei“

După cinci ani de ştiri sportive şi o colaborare de succes la emisiunea „În puii mei“, Daiana Anghel aşteaptă cu emoţii finala reality-show-ului „Marele Câştigător“ (joi, de la 20:30, pe Antena 1), ediţie în care va proba un direct. Tot în premieră, vedeta s-a trasformat în personaj de poveste - „Frumoasa din Pădurea Adormită“ - pentru  o lună...

Adevărul TV: De ce „Frumoasa din Pădurea Adormită", ce te leagă de acest personaj?

Daiana Anghel: Mie îmi plac poveştile foarte mult... Le citeam pe nerăsuflate când eram mică, uneori şi de două ori pentru că terminasem de citit toate volumele de „Poveşti Nemuritoare". Însă „Frumoasa din Pădurea Adormită" este una dintre poveştile pe care le aveam pe diafilm şi a rămas una dintre preferatele mele. De câte ori vedeam diafilmul, aşteptam cu nerăbdare să vină prinţul şi să trezească prinţesa şi implicit regatul. Este o poveste romantică şi plină de învăţături ascunse despre răutate, încrederea în oameni şi în iubire.

Dacă tot îţi plac poveştile, mai crezi în Făt-Frumos? Cum arată el pentru tine?

Îmi place să cred în Făt-Frumos, însă mi-e teamă să-l creionez prea evident, deoarece nu vreau să creez un stereotip şi să-l ratez pe cel care ar putea fi, de fapt, Făt-Frumos. Însă din trăsăturile clasice clar rămân tandreţea, curajul de a recunoaşte iubirea şi lupta pentru fericire.

Şi „Marele Câştigător" pare a fi o poveste frumoasă, în care au rămas în cursă cei mai buni, cei mai ambiţioşi concurenţi. Cum e să lucrezi cu oameni atât de motivaţi, ai învăţat ceva de la ei?

Toţi concurenţii care au intrat la „Marele Câştigător" beneficiază de aceste calităţi. Ei mi-au demonstrat că limitele ni le impunem singuri şi ele pot fi împinse cu optimism, stăpânire de sine şi multă muncă.

În ce măsură crezi că eforturile susţinute de concurenţi au influenţat modul de viaţă al telespectatorilor aflaţi în situaţii asemănătoare? Ce feedback aţi primit de la aceştia?

Eu cred că rezultatele concurenţilor sunt cel mai bun impuls şi factor motivant pentru cei de acasă care se află în aceeaşi situaţie. Noi avem un concurs pe site-ul marelecastigator.a1.ro, în care îi provocăm pe cei de acasă să slăbească odată cu concurenţii noştri. Şi cred că numărul mare al celor înscrişi în acest concurs şi sfaturile pe care le cer pe site, sunt cel mai bun exemplu de feedback. Prin urmare este vorba despre reacţii din partea telespectatorilor, reacţii care ne-au demonstrat că am tras semnalul de alarmă şi concurentii de la „Marele Câştigător" au trezit românii din amorţeală.

Există slăbiciuni pe care ai reuşit să ţi le înfrângi, ai dus vreodată vreo luptă similară celei pe care o duc ei?

Din fericire nu am avut parte de lupte extreme, nu am avut slăbiciuni atât de mari care să-mi dea bătăi de cap (dacă exceptăm faptul că sunt femeie şi uit de mine prin magazine). Datorită acestei emisiuni însă, mi-am revizuit şi eu atitudinea faţă de sport şi am ajuns să merg aproape zilnic la sală. Mă doare sufletul să mai mănânc ca înainte şi rezist foarte greu în faţa mâncărurilor pe care trebuie să le evit pentru că sunt şi gurmandă.

Ce ne poţi spune despre ultimele ediţii ale show-ului „Marele Câştigător", de ce nu ar trebui să le ratăm?

Nu pot să vă spun decât că merită din plin să le urmăriţi! Aceşti oameni merită toată atenţia noastră pentru a le aplauda rezultatele şi pentru a ne pleca în faţa barierelor dărâmate de ei. Ne-au demonstrat că se poate, ne-au câştigat alături de ei în lupta lor şi finalul va fi spectaculos!

Spuneai că pentru a face televiziune e nevoie de mai mult decât de o imagine impecabilă. Prin ce anume ai convins tu, de ce crezi că ai fost aleasă în echipa lui Bendeac şi apoi să prezinţi acest format?

Pe lângă experienţa acumulată în timp, cred că am convins prin firesc, naturaleţe şi seriozitate. Am fost compatibilă cu ceea ce mi s-a propus până acum, m-am implicat 100% şi am demonstrat că merit şansele care mi-au fost oferite.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când eşti „vizibilă"? Ce ţi-a adus statutul de vedetă?

Viaţa mea nu s-a schimbat în niciun fel. Am pornit pe acest drum de la 19 ani, dar nu îmi permit să mă consider vedetă, pentru că eu am fost până acum mediatorul dintre informaţie şi telespectator, iar de puţin timp am intrat în divertisment, unde sunt novice. Un an şi ceva de divertisment şi încă vreo câţiva de ştiri nu mă fac vedetă. Şi nu vreau să-mi asum acest apelativ fără să am de ce. Cât despre avantaje, pot aici să spun că satisfacţia lucrurilor bine făcute, aprecierile celorlalţi şi evoluţia vizibilă, sunt lucruri pe care cred că fiecare le urmăreşte în domeniul lui. În rest, nimic în mod special.

Ce urmează după finala emisiunii, ai vreo propunere pentru alte proiecte?

Nu ştiu încă ce va fi după „Marele Căştigător"... Deocamdată gândul îmi este la finala care se apropie şi care va fi în direct. Am mari emoţii, mi-e dor de concurenţi, de echipă şi sunt nerabdătoare să-i revăd.

Ai vreun idol pe micul ecran? Dar un format-reper?

Niciodată nu am avut idoli din niciun domeniu... Asta poate pentru că am o personalitate prea puternică şi nu vreau să fiu ca altcineva. Respect oamenii de valoare, care au un cuvânt greu de spus în domeniul lor, însă nu aspir la succesul lor. În privinţa formatelor nu vreau să tind către ceva anume pentru că astfel mi-aş pune bariere, însă nu aş accepta ceva cu inima strânsă.

Ce urmăreşti la televizor, ce muzică asculţi şi ce film ne recomanzi dintre cele mai recente?

Prefer să mă uit la filme, este una dintre activităţile mele preferate, fie că este la cinema sau la televizor. Un film pe care-l recomand din tot sufletul pentru cei care au chef să râdă cu poftă, este „Due Date". Mi-a plăcut foarte mult, este o comedie savuroasă, la care nu poţi rămâne impasibil!

În materie de muzică am foarte multe melodii preferate din genuri diferite, pe care le ascult acasă, în maşină, la sală, la plajă, când schiez sau în avion, când călătoresc. Nu aş putea trăi fără muzică, am nevoie de ea pentru că îmi dă o stare foarte bună şi este mână în mână cu dansul, o altă mare pasiune de-a mea.

Daiana Anghel

Împreună cu antrenorii de la „Marele Câştigător“, Cori Grămescu şi Florin Uceanu



Te-ar tenta vreun rol într-o telenovelă sau peliculă cinematografică?

Împreună cu antrenorii de la „Marele Câştigător“, Cori Grămescu şi Florin Uceanu

Dacă aş simţi că pot să-l fac, da, de ce nu? Însă am simţul ridicolului şi nu aş face niciodată ceva ce m-ar depăşi.

De ce nu poate prinde viaţă proiectul de revistă pe care-l ai, acum, în perioada de criză?

Am hotărât că este mai bine să mai aştept puţin. Când fac un lucru, vreau să-l fac bine. Mai ales că ceea ce vreau eu să fac nu ar avea concurenţă deocamdată şi nu vreau să irosesc o idée foarte bună care ar putea avea succes, din grabă.

Ce se va întâmpla cu proiectul dacă piaţa nu-şi va mai reveni, va rămâne „la sertar"?

Cu siguranţă nu va rămâne la sertar, ci am să mă adaptez pieţei. Este un proiect despre care nu pot spune acum mai nimic, pe care trebuie să fiu foarte atentă cum îl pun în valoare şi care trebuie să aibă un start ireproşabil pentru a rezista şi a creşte aşa cum îl văd eu.

Unde vei petrece Sărbătorile anul acesta, la fel ca-n ultimii ani, în Austria?

De data aceasta Sărbătorile am să le fac în ţară. 

Ce ai vrea să-ţi aducă Moşul?

Sărbători de iarnă ca în copilărie, cu bucurie şi surprize.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite