Seriale de Divizia A

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acţiune, crimă, dramă, momente hazlii, detectivi chipeşi, asistente sceptice şi vampiri sexy. Aceasta este propunerea posturilor de televiziune pentru a ne ţine în faţa micului ecran toamna aceasta.

Posturile AXN şi DIVA Universal mizează pe producţiile poliţiste, dovadă fiind debutul sezonului 3 din „NCIS: Anchetă militară" şi a două noi seriale, „NCIS: Los Angeles" şi „Diagnostic: Crimă" de la AXN. Adevărul este că e imposibil să nu-i îndrăgeşti pe carismaticul agent Jethro Gibbs, interpretat de Mark Harmon, sau pe frumoasa Pauley Perrette în rolul tinerei doctoriţe Abby Sciuto din „NCIS: Anchetă militară", atunci când se află în mijlocul acţiunii încercând să rezolve un nou caz de crimă.

„Mediumul" de la DIVA Universal, continuă, acesta ajungând la al şaselea sezon. Patricia Arquette, în rolul lui Allison Doubois reuşeşte să intrige publicul datorită capacităţilor sale paranormale cu care ajută la dezlegarea misterului din crimele investigate de Procuratură. Pentru interpretarea acestui rol, actriţa a fost nominalzată de trei ori la Globul de Aur. În acelaşi registru se încadrează şi serialele „Monk", transmis de Universal Channel, care a ajuns la sezonul 4 şi „CSI-Crime şi investigaţii", de pe TVR 1, care a intrat în sezonul 10.

image

Anna Paquin şi Stephen Moyer, în „True Blood“

Nici filmele cu doctori şi asistente nu şi-au pierdut din avânt. În urma succesului înregistrat în vară cu „Sora Jackie" şi „Pacienţi de lux", Universal Channel a hotărât redifuzarea acestora şi în toamnă. Oamenii care salvează oameni, dar în acelaşi timp care încearcă să se salveze pe ei înşişi, au reuşit să-i impresioneze pe cei din faţa micului ecran. Poveştile de viaţă de pe holul spitalului Seattle Grace, au făcut ca „Anatomia lui Gray" difuzat pe TVR 1, să ajungă la cel de-al şaselea sezon. Acest lucru s-a realizat în ciuda faptului că doi dintre actorii principali, Katherine Heigl, (câştigătoare a unui premiu „Emmy"), respectiv T.R. Knight, au decis să părăsească producţia.

Povestea de dragoste dintre actorii Anna Paquin şi Stephen Moyer, începută pe platourile de filmare şi continuată în viaţa reală a crescut popularitatea cunoscutului serial „True Blood", difuzat de HBO. Astfel că în acestă toamnă vom avea parte de episoade noi ce vor continua a treia serie acestei superproducţii, în care Sookie Stackhouse, Bill Compton şi semenii lor trebuie să facă faţă la noi ameninţări. Pe lângă euforia creată de sindromul „Twilight" acţiunea din „True Blood" captează atenţia telespectatorului şi prin amestecul de romantism, suspans, mister şi umor. Interpretarea din acest film i-a adus acriţei Anna Paquin premiul Globul de Aur pentru „cea mai bună actriţă într-un serial TV". Actorii cu lipici la public, acţiunea complexă şi plină de suspans, dar şi premiile primite, fac din aceste producţii seriale de Divizia A.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite