Perfecţiunea Angelinei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie este o fiinţă complexă, cu multe gânduri, mulţi copii, cu un suflet de aur şi cu un partener arătos. Actriţa încearcă să ne convingă că este întruchiparea perfecţiunii de fiecare dată când promovează un produs.

Angelina abia aşteaptă să aibă nepoţi. Actriţa în vârstă de 35 de ani doreşte să aibă o viaţă lungă, alături de partenerul ei, actorul Brad Pitt, pentru a deveni, împreună, bunici. „Vreau să-mi văd nepoţii. Vreau să-mi văd copiii crescând şi să-mi petrec anii alături de Brad. Vreau totul".

Angelina Jolie nu este „deloc mofturoasă la mâncare", pentru că s-a înfruptat cu diferite insecte în ţări exotice. „Îmi plac păianjenii şi gândacii şi toate chestiile de genul ăsta. Am mâncat când am fost în Cambogia, deci nu am niciun fel de problemă". 

Angelina este „dependentă de adrenalină" şi nu are reţineri când trebuie să-şi facă propriile cascadorii în filme: „Nu prea mi-e teamă, iar uneori exagerez, până la limita imprudenţei. Am cicatrici care dovedesc asta cu prisosinţă". Angelina, care a obţinut recent rolul titular într-un remake al peliculei „Cleopatra", promite că va interpreta partitura reginei egiptene într-o manieră inedită: „Voi juca altfel decât Elizabeth Taylor, nu voi fi la fel de drăgălaşă ca ea".

O singură zi, patru ştiri complementare despre Angelina Jolie (şi suntem, încă, abia la amiază). Inflaţia de informaţii, menite să nuanţeze doar câteva dintre faţetele starului hollywoodian - mamă devotată, aventurieră sălbatică şi sexy, ambasador umanitar, artistă rafinată - urmăreşte crearea unui vast orizont de aşteptare pentru pelicula „Salt", în care Jolie deţine rolul titular.

Filmul, care are premiera mondială la 23 iulie în SUA, va putea fi vizionat în România din 6 august. Până atunci, maşinăria de marketing mizează pe uriaşa carismă a actriţei, care, invariabil, reuşeşte să captiveze magnetic atenţia presei şi a publicului.

Este o practică obişnuită ca vedetele să iasă mult mai frecvent la rampă şi să debiteze „lucruri trăsnite" în perioadele când au de vândut ceva. Dar expunerea ultra-generoasă pe care ne-o oferă Angelina de două luni încoace este fără precedent.Iar de la un anumit punct, ilară şi obositoare. Aşteptăm, aşadar, pelicula „Salt" cu oarecare interes, pentru a vedea dacă perfecţiunea protagonistei s-a răsfrânt cu generozitate şi asupra noii producţii cinematografice.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite