Mai există viaţă după Brangelina?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brad Pitt, Angelina Jolie
Brad Pitt, Angelina Jolie

Cutremur în lumea showbizului: cuplul Brangelina, cel mai de succes produs mediatic al ultimului deceniu, pare să-şi fi epuizat termenul de valabilitate.

Ştirea despre iminenta (sau nu?) despărţire a Angelinei Jolie de Brad Pitt (sau invers) a căzut ca o mică bombă la finele săptămânii trecute, aruncată de tabloidul britanic „News of the World".

In­for­maţia, potrivit căreia cei doi au consultat un avocat, pentru a-şi împărţi averea şi custodia celor şase copii, a făcut rapid înconjurul lumii în 80 de secunde. „Monumentalul" cuplu, care a atins cote de celebritate dificil de imaginat în cei şase ani de existenţă, printr-un abil joc de imagine şi manipulare mediatică, a fost urmărit de „spectrul" despărţirii de mai bine de o jumătate de an. Ştirea a picat pe teren mănos, confirmând oarecum o suită de speculaţii recente stârnite de apariţia solitară a lui Brad Pitt la câteva evenimente internaţionale.

Imediat a fost lansat şi contra­atacul: reprezentanţii de presă ai cuplului au împânzit site-urile mondene cu informaţii reparatorii, contradictorii şi haotice, care au trădat o campanie de retuşare a imaginii încropită în mare pripă. Dacă ştirea se adevereşte, fanii fundamentalişti sunt pe cale să rămână fără obiectul adoraţiei.

Consumatorii care nu au degustat produsul Brangelina contemplă însă încrezători vidul de putere care se va crea şi aşteaptă să vadă ce noi născociri mediatice năucitoare le va aduce viitorul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite