Iuliana Tudor:„Copilul este prioritatea mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Tudor găzduieşte sâmbătă seara, de la 21.10, Gala Crucii Roşii. Vedeta se pregăteşte pentru noul sezon al emisiunii „O vedetă populară“, care începe în 8 octombrie, dar, mai ales, pentru experienţa de a fi mămică.

Adevărul TV: Eşti activă în zona acţiunilor umanitare. Ce anume te inspiră să te implici?

Iuliana Tudor: Cred că în sufletul fiecăruia dintre noi există măcar un moment în care ne-am dori să facem ceva concret pentru a schimba în bine viaţa celui de lângă noi. Ca persoană publică ai infinit mai multă credibilitate în faţa publicului tău atunci când îi îndemni pe oameni spre un gest de solidaritate. Ştiind acest lucru, nu aş fi putut rămâne indiferentă la poveştile de viaţă ale celor cu probleme. Nu mă „inspiră" ceva în sensul că mă trezesc hotărâtă dimineaţa să urmez trendul vedetelor TV care fac acte de caritate pentru că „dă bine" la imagine. Unul dintre principiile echipei mele este acela că ajutăm fără a pretinde oamenilor să-şi expună durerea la televizor, fără să-i umilim.   

Vor fi schimbări în noul sezon al emisiunii „O dată-n viaţă"?

În acest sezon, vedetele vor interpreta rolurile unor personaje celebre, ajutate fiind atât de costume, cât şi de machiaj. Textele vor purta semnătura unor autori celebri. Aş aminti doar câţiva: Caragiale, Muşatescu, Kiriţescu. În plus, dansul tradiţional va avea o altă abordare tematică. Orchestra „Lăutarii" şi maestrul Nicolae Botgros au partituri noi pentru acest sezon.

Cum te vezi mămică? Geloasă, panicată, prea îngăduitoare, echilibrată?

Îmi doresc să-i ofer copilului meu toată dragostea din lume, dar îmi doresc şi ca, atunci când va fi momentul, să îl responsabilizez. Vreau să vadă realitatea aşa cum este ea, dar să ştie că, oricând, în braţele mamei e în siguranţă.

Cum se manifestă relaţia dintre tine şi copilul tău?

Mi-am dorit enorm acest copil şi îmi proiectasem cum va fi încă dinainte ca medicul să îmi dea „verdictul". Trăiesc în fiecare zi miracolul de a şti că bebe va veni pe lume într-o familie care-l iubeşte de pe acum. Şi el simte asta.

Sunt femei care amână momentul de a deveni mame tocmai pentru că un copil nu le mai lasă să trăiască după traseul prestabilit. Tu ai avut temeri? Ai scăpat de ele?

Fără îndoială, copilul este acum prioritatea mea. Este drept că, până să iau hotărârea de a deveni mamă, am considerat că trebuie să construiesc profesional, pentru ca bebe să vină pe un fond de certitudini. Siguranţa personală o am, iată, de 15 ani, însă mi-am dorit ca şi profesional să mă simt împlinită. Când am simţit acea siguranţă a venit şi copilul. Deci...nu e loc de temeri. 

Te gândeşti să îţi iei un concediu de maternitate mai îndelungat?

Televiziunea a depăşit graniţa unei profesii pe care o fac temeinic. Nu aş putea sta departe de telespectatorii mei prea mult timp, aşa că în sezonul care va debuta în martie voi fi cu siguranţă în platou atunci când se va da, din nou,  startul pentru emisiune.

Vei concretiza cântecele de leagăn într-un album?

Cochetez cu muzica de când mă ştiu. Însă cântecele de leagăn pentru copilul meu sunt... doar ale lui. Nu le-aş aşterne într-un album. Mai mult decât atât, nu-mi doresc să fac din copilul meu o ţintă pentru presă, nici să acaparez atenţia exclusiv asupra acestui aspect. Bebe e o bucurie imensă a sufletului meu, dar culisele din viaţa de familie le voi împărtăşi, ca de obicei, cu măsură.    

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite