„ÎnTrecerea anilor“, la TVR 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Radu dă startul unui show care are toate ingredientele necesare să cucerească publicul şi care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 21.10. 

Începând de mâine seară, Mircea Radu revine pe micul ecran, în postura de amfitrion, dar şi de producător al emisiunii „ÎnTrecerea anilor". Show-ul este o „competiţie" între vedetele şi evenimentele deceniilor '50, '60, '70, '80, '90, o desfăşurare de forţe ce reuneşte atât vedete din ţară, cât şi din străinătate. Muzică de calitate, invitaţi aleşi pe sprânceană, imagini de arhivă, un balet al emisiunii plin de energie şi un juriu format din 100 de tineri, acestea sunt ingredientele care vor ţine telespectatorii în faţa micilor ecrane, vreme de 11 săptămâni. „«ÎnTrecerea anilor» ilustrează o jumătate de secol de muzică, televiziune, cinema şi modă, dar şi mentalităţile, scara de valori, climatul social, economic şi istoric corespunzător acelor ani. Emisiunea reprezintă o ocazie atât pentru tineri, cât şi pentru cei mai în vârstă de a reflecta şi de a decide dacă prezentul este mai bun sau mai rău decât timpul care a trecut", a declarat Mircea Radu.

Emisiunea este structurată în zece confruntări directe (10 ediţii) şi o finală, spectacol de gală la care vor lua parte reprezentanţii decadelor. Fiecare episod aduce faţă în faţă două echipe reprezentând două decenii diferite, conduse de câte un căpitan (Irina Mohora şi Roxana Popescu). Responsabilul cu momentele amuzante ale emisiunii este comicul Bogdan Talaşman, actor la Teatrul Mic din Bucureşti.

Prima ediţie a emisiunii aduce în faţa telespectatorilor trupa Gazebo (cunoscută publicului datorită melodiei „I like Chopin"), şi pe Chris Andrews, al cărui hit „Pretty Belinda" era fredonat cu frenezie în anii '60. Printre invitaţi se numără Luminiţa Dobrescu, câştigătoarea Cerbului de Aur în 1968, Ion Besoiu, Oana Sârbu, Manuela Hărăbor şi trupa Compact. Helmut Duckadam şi Iolanda Balaş completează lista marilor nume româneşti, la secţiunea dedicată sportului. Formatul emisiunii, al cărui original aparţine casei de producţie olandeze Endemol, s-a difuzat cu succes în Spania, Franţa, Rusia, iar în Italia, show-ul a câştigat „Best Programme of 2008", versiunea italiană a Oscarurilor TV.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite