Imaginea e ceea ce contează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Berciu, prezentatoarea emisiunii „Imaginea succesului“, de la TVR 2, crede că nu este suficient să vorbeşti ca un adevărat profesionist, dacă nu arăţi ca şi cum ai fi unul.

Adevărul: Ce vă propuneţi prin această emisiune?

Mihaela Berciu: Un scop al meu este acela de a-i împinge pe profesioniştii din România să înţeleagă că, odată cu ascensiunea în carieră, trebuie să existe şi o ascensiune pe plan social, reală şi vizibilă.

Ce schimbări vă doriţi să aduceţi în „Imaginea succesului"?

Vom avea câte unul sau doi protago-nişti dintre telespectatorii interesaţi să-şi dezvolte propria imagine în funcţie de domeniul de activitate.

Care este publicul ţintă?

Profesioniştii din orice domeniu care înţeleg că cel mai de valoare bun al lor sunt chiar ei. Toţi cei care nu cred în zicala: „Important este nu cum arăţi, ci ceea ce spui", cei care înţeleg că dacă nu te prezinţi corect, interlocutorii nu vor asculta ce ai de spus şi, mai mult decât atât, nu vor crede că ceea ce spui este adevărat.

Emisiunile în care stiliştii dau sfaturi celor interesaţi sunt tot mai frecvente...

Aceste emisiuni conduc spre ideea că visele devin realitate doar dacă apare altcineva care să ţi le îndeplinească. Se întreţine ideea că există zâne bune, iar realitatea este alta, din păcate.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite