„Haven“, un oraş ciudat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul bazat pe romanul „The Colorado Kid“, al lui Stephen King, începe duminică, de la ora 22.00, la Sci Fi Channel.

Adevărul TV: Ce v-a atras la personajele voastre?

Emily Rose: Eu o joc pe Audrey Parker, un agent FBI, cu un trecut oarecum misterios, care ajunge în orăşelul Haven, din statul Maine. Vin aici pentru a investiga uciderea unui fost deţinut şi descopăr evenimente ciudate. Aş putea spune că Audrey are multă încredere în ea însăşi. La început preferă să lucreze singură, dar apoi îşi dă seama cât este de bine să colaboreze cu cineva, să aibă o familie.

Lucas Bryant: Nathan Wuornos este un poliţist din Haven care devine partenerul lui Audrey. Personajul meu are probleme cu tatăl lui, şeful poliţiei din oraş, iar personalitatea lui intră foarte des în conflict cu cea a lui Audrey. Este mai calm, mai controlat şi are şi anumite aptitudini speciale. Ea e mai „năbădăioasă" şi îi schimbă viaţa, pentru că îl face să privească altfel lucrurile.

Eric Balfour: Personajul meu, Duke, este un contrabandist local, un fel de pirat al zilelor noastre. O cunoaşte pe Audrey, după sosirea ei în oraş, şi se vede pus în faţa unei dileme: în ce fel va fi afectată viaţa lui de apariţia ei. Pot deveni prieteni sau Duke poate rămâne acelaşi solitar egoist, aşa cum a fost întotdeauna. Dilema se perpetuează pe parcursul întregului sezon, iar balanţa oscilează când într-un sens, când în celălalt. Personajele noastre au dus existenţe izolate, sunt obişnuite cu singurătatea, iar relaţiile dintre ele înseamnă ceva nou pentru fiecare în parte.

Cei trei devin ca o familie. Dar cât din această afecţiune este „frăţească" şi cât este de natură romantică?

Lucas Bryant: Nathan şi Duke sunt rivali de foarte mult timp, iar această situaţie se datorează parţial relaţiilor lor amoroase. Cei doi au fost prieteni în copilărie, dar între ei s-a întâmplat ceva care i-a îndepărtat. Nici eu nu ştiu exact ce s-a întâmplat.

Emily Rose: Cred că Audrey şi Nathan se îndrăgostesc rapid unul de celălalt. Încă înainte de a recunoaşte unul faţă de celălalt că sunt prieteni, există o recunoaştere tacită a faptului că simt o atracţie unul pentru celălalt. Lucrează bine împreună, îşi intuiesc reciproc gândurile, se înţeleg bine, sunt o echipă. Dar între Duke şi Audrey există un soi de atracţie a contrariilor, între omul legii şi cel care operează în afara legii. Există mereu această tensiune. Ea vede în el un tip dur, dar îşi dă seama că are şi o parte mai sensibilă şi vrea să afle cum este el de fapt.

Care a fost cel mai amuzant lucru filmat până acum?

Eric Balfour: Pentru mine a fost episodul al nouălea, atunci când cele patru personaje principale ale serialului rămân blocate într-o casă şi sunt urmărite de un criminal cu puteri supranaturale. A fost distractiv, pentru că eram doar noi şi trebuia să jucăm, oarecum, ca la teatru. A fost ca o mică piesă.

Lucas Bryant: Nu ştiu, eu nu pot spune că am un moment preferat. Eu mă distrez tot timpul. Vorbesc serios! Oamenii aceştia de lângă mine sunt minunaţi şi n-am cum să nu mă simt bine lucrând cu ei. Suntem foarte norocoşi.

Cum s-a pretat transpunerea romanului lui Stephen King într-o producţie de  televiziune?

Emily Rose: Cred că este foarte dificil ca romanul să fie transpus pe ecran. A fost doar sursa de inspiraţie pentru serial. Dar cred că atmosfera este foarte asemănătoare, iar personajele şi oraşul sunt caracteristice stilului lui Stephen King, care este fascinat de localităţile mici, de pescari, din America.  

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite