Frac şi papion pentru munca la Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Negru, un împătimit al televiziunii, care munceşte din pasiune şi nu simte niciodată oboseala,  este vedeta pe care o poţi întâlni pe platourile de filmare ale emisiunii „Plasa de stele“, de la Antena 1.

Adevărul TV: Cum te simţi în calitate de „vedetă preferată", pe punctul de a „munci" cot la cot cu unul dintre fani?

Dan Negru
:  Mă amuză denumirea asta de „vedetă preferată", dar îl aştept pe fan în platourile de filmare. Va fi pentru el sau ea o experienţă unică, sunt sigur de asta.

Cum ne recomanzi să venim îmbrăcaţi la filmări? Fă-ne un mic instructaj de protecţie a muncii.

Ţinând cont de faptul că veniţi la „regina audienţelor", ţinuta e obligatorie: papion şi frac. Ha, ha... glumesc, fireşte!

Cum se derulează o sesiune tipică de „dat plasă"?

Cel mai greu este de găsit complicele, cu el se negociază pentru victimă, acolo e cheia. Apoi se croieşte scenariul.

Acum, că lumea ştie ce faceţi, „stelele" nu au devenit circumspecte?

Scenariile sunt atât de bine construite încât dispar motivele de neîncredere. Mai ales, se speculează anumite trăsături ale victimei, dorinţe de-ale ei, care să mascheze capcana.

De câte încercări eşuate e nevoie până iese o farsă?

Sunt multe de nedifuzat, tocmai pentru că vedetele şi-au dat seama. Acelea sunt capcane pierdute, dar e inevitabil într-un asemenea proiect.

Ţi s-a întâmplat să stârneşti panică prin simpla apariţie în zone „populate" cu vedete, care au crezut că le pregăteşti ceva?

De zece ani de când sunt în prime-time-ul Antenei, n-am fost NICIODATĂ la NICIUN eveniment monden. De zece ani!!! Deci nu apar în zonele populate cu vedete, în timpul meu liber.

Care e cea mai dură farsă de până acum? Dar cea mai „zglobie"?

Pentru că nu s-au difuzat încă, nu vreau să le dezvălui acum. Ele sunt pregătite pentru ediţiile viitoare. Una zglobie, dar şi una dură de tot. Încă avem şedinţe dacă să o difuzăm sau nu pentru că poate afecta serios imaginea unei persoane publice .

S-a întâmplat să te sperii de reacţiile „victimelor"? A fost vreodată aşa de rău încât să ai remuşcări?

Multe dintre victime au simţul umorului şi sunt obişnuite cu genul show-urilor mele, aşa că, atunci când ne întâlnim, ştim la ce să ne aşteptăm.

Ai fost tu însuţi subiectul vreunei farse memorabile?

Am un nas fin la genul ăsta de capcane, fie că sunt difuzate la radio sau la televizor, şi am scăpat până acum. La un moment dat, chiar am pus un pariu cu un amic, el spunând că cineva mi-o va face şi mie, în cel mult un an. Mai sunt câteva luni şi am câştigat pariul.

Am auzit că ai avut de furcă niţel cu norul de cenuşă. Cu ce mijloc de transport te-ai „repatriat" din Chişinău?

Prietenii mei de la TV, din Chişinău, m-au adus cu o maşină, fapt care nu mi-a displăcut deloc. Moldova are peisaje frumoase primăvara şi mă bucur că norul m-a făcut să le redescopăr.

În final, două vorbe de încurajare pentru fani.

Să nu uite fracul şi papionul acasă!

Întâlnire cu Dan Negru, pe platourile de filmare!

Intră pe www.adevărul.ro, la rubrica dedicată campaniei Ghidului TV, şi trimite-ne până luni, 3 mai, un text în care să ne spui care sunt motivele pentru care vrei să te întâlneşti cu vedeta ta preferată. Convinge-ne că eşti cel mai mare fan al lui Dan Negru şi-ţi dăm posibilitatea să-l cunoşti mai bine, muncind alături de el!

Câştigătorul întâlnirii cu Iuliana Tudor este Florin Negoiţă, 59 de ani, din Bucureşti.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite