Emisiunile verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Posturile de televiziune autohtone mizează pe reality-show-uri şi emisiuni de călătorie pentru a-şi ţine telespectatorii aproape, în perioada estivală. TVR 2 şi Antena 1 îşi mută matinalele pe litoral. 

La Antena 1, vara aduce un Buzdugan pus pe glume, ca de obicei, în reality-show-ul „Iubirea face farse". Emisiunea începe din 4 iulie, de la ora 20.30, şi prezintă aventurile prin care trec părinţii,  puşi în faţa căsătoriei copiilor lor.

Spectaculos se anunţă, tot la Antena 1, reality-show-ul cu burlaci, „patronat" de Cătălin Botezatu. Acesta va trebui să o aleagă pe una dintre cele 22 de domnişoare prezente în competiţie.

Începând din 3 iulie, tot la Antena 1,  Roxana Ionescu, Răzvan Popescu şi Octavian Fieraru îi vor invita pe telespectatori, în fiecare sâmbătă, de la 20.30, la „Star Avatar", o emisiune cu oameni obişnuiţi şi vedete. Matinalii  Răzvan şi Dani se vor muta, cu tot cu Daniela Crudu, pe litoral,  la Mamaia, în luna iulie.

TVR 1,  şi-a împrospătat grila de vară cu „Vizor Monden" (a debutat în 25 iunie), o emisiunea  prezentată de Liviu Stanciu şi Ela (Elena Voineag). Producţia îşi propune să ne ţină la curent, într-un mod isteţ,  ironic şi documentat, cu ultimele noutăţi şi controverse din showbizul autohton şi internaţional.

TVR 2 păstrează tradiţia deplasărilor pe litoral pe perioada verii, aşa că telespectatorii sunt invitaţi în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.15, în emisiunea „Întâlnire la malul mării", prezentată de Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin.

Altă noutate a lunii iulie la TVR 2 este „Turist în România", un program dedicat celor care vor să descopere libertatea şi cele mai plăcute moduri de a-şi petrece vacanţa pe litoral. TVR 2 ne-a pregătit şi o serie de documentare  de călătorie, care reconstituie traseul imaginat de Radu Tudoran în „Toate pânzele sus".

Şi Pro TV îşi trimite vedetele pe malul apelor; mai exact, din 9 iulie, acestea vor spune „Serviţi, vă rog!" în Deltă. 

În fiecare săptămână, acestea vor simţi ce înseamnă să fii gazdă de pensiune în Delta Dunării. Cătălin Măruţă va continua să-şi ţină fanii aproape cu „Happy Hour" până la jumătatea lunii iulie, după care emisiunea va intra în vacanţă.

Postul Kanal D mizează în această vară pe reality-show-uri, iar cea mai spectaculoasă modificare estivală a postului turcesc este cooptarea lui Ernest în rândul vedetelor sale. Acesta a dat „Trădaţi în dragoste", de la Prima TV, pentru a prezenta „Ochii din umbră", un nou reality-show din care nu vor lipsi detectivii şi momentele tensionate. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri, de la 20.30. 

Începând din 5 iulie, tot la Kanal D, Cosmin Cernat dă startul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Şatra", difuzată în fiecare luni şi marţi, de la 20.30. „Am băiat de-nsurătoare", tot un reality-show, va înlocui „Noră pentru mama", care intră în vacanţă. 

Noua producţie se înscrie în aceeaşi tematică a veşnicei lupte dintre nurori, soacre şi gineri, şi este prezentat de Mirela Boureanu Vaida. Toate acestea se adaugă emisiunilor deja existente şi care vor continua pe parcursul verii: „Medicii", moderată de Dinu Maxer şi Ioana Oprea, „Restaurant la noi acasă", reality-show pe teme culinare, sau „Nevasta mea e cea mai tare", emisiunea-concurs prezentată de Ovidiu Cuncea. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite