Concertele lunii decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cleopatra Stratan, fiica interpretului Pavel Stratan, s-a lansat în muzică în anul 2006
Cleopatra Stratan, fiica interpretului Pavel Stratan, s-a lansat în muzică în anul 2006

La finele anului, evenimentele şi manifestările muzicale promit să aducă în faţa melomanilor atât trupele şi artiştii preferaţi, cât şi umorul.

Aflaţi mai jos care sunt principalele concerte ce vor avea loc în perioada urmăroare. Analia Selis vă propune un concert cu cântece de Crăciun, interpretate în limba română, pe ritmuri latino-americane.

Evenimentul „Feliz Navidad 2009" va avea loc pe 13 decembrie, la ora 19.00, la Sala Radio Bucureşti, iar piesele care vor fi interpretate fac parte din albumul „Cântece de Crăciun pentru cei mici şi cei mari". Preţul biletelor e cuprins între 30 şi 50 de LEI.

Pe 14 şi 21 decembrie, la ora 19.00, trupa Iris vă invită la Teatrul Naţional din Bucureşti, unde va susţine un concert pentru sărbătoarea Crăciunului. Păstrând linia cu care şi-au obişnuit fanii, alături de membrii Iris o veţi putea asculta pe soprana Felicia Filip. În funcţie de categoria din care face parte, preţul unui bilet variază între 100 şi 200 de LEI. După o activitate de trei ani, timp în care au susţinut numeroase concerte în ţară şi în străinătate, trupa Damian & Brothers se va încheia.

Pe 17 decembrie, la ora 19.30, la Sala Palatului, Damian & Brothers va avea ultimul concert. Membrul fondator al proiectului e renumitul Damian Drăghici, interpretul la nai care a obţinut un premiu Grammy şi a cântat alături de nume precum: Joe Cocker, James Brown, Shaggy şi Cyndi Lauper. Inviaţi speciali sunt Voltaj şi Brigada Retro Mishto. Pentru acest concert, nu mai sunt bilete disponibile.

Pe 18 şi 22 decembrie, la ora 19.00, la Sala Palatului, veţi avea ocazia să urmăriţi două spectacole grandioase puse la cale de maestrul Tudor Gheorghe. Evenimentele muzicale sunt diferite de cele cu care artistul şi-a obişnuit spectatorii. Vor participa 74 de instrumentişti şi 60 de corişti, care vor cânta alături de o trupă rock, într-o reprezentaţie originală.

Preţul biletelor este cuprins între 50 şi 180 de LEI. Unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai colindului românesc este Ştefan Hruşcă. Acesta va susţine pe 19 decembrie, la ora 19.00, la Sala Polivalentă, spectacolul „Colinde", în cadrul căruia vor fi prezentate atât melodii consacrate, cât şi piese noi. Preţul biletelor variază între 50 şi 130 de LEI. Copilul minune Cleopatra Stratan va aduce sărbătoarea Crăciunului printr-un concert care va avea loc într-un decor specific, pe 23 decembrie, la ora 19.00, la Sala Palatului.

Acesta e singurul eveniment muzical susţinut de micuţa artistă în acest an, pentru care Cleopatra a pregătit multe colinde magice. Preţul unui bilet este de 30-150 de LEI.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite