Andreea Raicu:„Sunt un fel de Cupidon!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni, 21 iunie, Andreea Raicu ne dă „Întâlnire pe întuneric“. Vedeta crede că va purta noroc celor care se încumetă să-şi găsească perechea în reality-show-ul pe care îl va prezenta la Prima TV.

Adevărul TV: Andreea, cum ţi s-a părut ideea de a prezenta acest show?

Andreea Raicu: Am avut ocazia să văd câteva ediţii ale emisiunii în varianta americană. Este un format de succes, marca TALPA, casa de producţie deţinută de John de Mol, părintele „Big Brother". Nu m-am putut dezlipi din faţa televizorului, am urmărit consecutiv trei ediţii. Ideea emisiunii mi se pare foarte interesantă, iar faptul că poţi ajuta oamenii să fie fericiţi, să-şi găsească perechea este un lucru minunat! Cel mai important la acest show este că se bazează pe concurenţi, pe capacitatea lor de a se adapta unui mediu complet nou.

Din ceea ce ai observat la casting, participanţii la emisiune chiar cred că îşi vor găsi pe această cale jumătatea? Dar tu crezi că poţi să-ţi găseşti jumătatea prin intermediul unui show TV?

Toţi cei care au venit la casting au aceeaşi dorinţă, să-şi găsească sufletul-pereche. Este foarte greu să vorbesc din perspectiva mea pentru că statutul de persoană publică m-ar împiedica să particip la o asemenea emisiune.

De ce ar urmări telespectatorii această emisiune?

„Întâlnire pe întuneric" este un show în care se întâmplă lucruri neaşteptate şi amuzante deopotrivă. Cred că oamenii sunt saturaţi de manele, vedete contrafăcute şi emisiuni tabloid, care promovează non-valorile. Este o emisiune care are toate ingredientele unui show de succes - tensiune, umor, romantism şi răsturnări neaşteptate de situaţie.

Crezi că le vei purta noroc participanţilor? Aduci noroc celor din jurul tău?  


Sunt un fel de Cupidon! Îmi doresc din tot sufletul ca participanţii să-şi găsească ceea ce-şi doresc, să-şi găsească partenerul potrivit şi să fie fericiţi. Sunt un om pozitiv şi am încercat să transform cele mai puţin plăcute situaţii în momente bune. 

Care este profilul candidaţilor?

Participanţii sunt oameni deschişi, care îşi asumă calităţile şi defectele. Sunt oameni comunicativi, pozitivi, dar care din lipsa timpului sau din diverse alte motive nu au reuşit până acum să-şi găsească un partener.

„Big Brother" nu a născut relaţii de dragoste durabile, dar a dat vedete. Crezi că va fi altfel acum?

Vorbim de două show-uri complet diferite, care au scopuri diferite. În cazul „Big Brother" se urmărea reacţia a 12 concurenţi pe parcursul a patru luni. În această perioadă, erau supuşi unor probe şi erau filmaţi 24 de ore din 24. La „Întâlnire pe întuneric" oamenii vin să-şi găsească jumătatea. Show-ul pune în legătură persoane cu afinităţi similare, cu scopul ca aceştia să-şi găsească perechea. În plus, concurenţii stau în casă doar patru zile, pe parcursul cărora singurul obiectiv este să se cunoască mai bine unii cu alţii. 

Ce rol are întunericul în acest show?


Cele mai interesante momente sunt cele din camera întunecată. Concurenţii nu văd absolut nimic şi este firesc să se creeze şi situaţii amuzante. Camera neagră în care se desfăşoară întâlnirile îi poate ajuta pe concurenţi să se deschidă mai mult, să fie mai relaxaţi şi să se cunoască mai bine, fără să fie influenţaţi deloc de aspectul fizic. Este un experiment foarte bun pentru cei care trebuie să întâlnească doar un anumit tipar. Îi face să depăşească acest aspect.  

Ai fost de curând prezentă la Săptămâna Modei, la Iaşi....


Cel mai mult m-am implicat în colecţia care îmi poartă numele, Irina Schrotter-Andreea Raicu, o colecţie unitară şi, de această dată, monocromă, pentru că toate ţinutele sunt negre. Eu şi Irina ne-am „jucat" cu mai multe texturi, asimetrii şi cu alte croiuri îndrăzneţe, aşa încât faptul că avem o colecţie monocromă nu numai că nu deranjează, dar ne dă posibilitatea să punem în valoare toate celelalte detalii de croială şi textură. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite