300 de ore în direct de la Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 12 februarie, timp de două săptămâni, TVR transmite Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver.

Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2010 sunt Jocurile Olimpice de Iarnă, care au loc la Vancouver (Canada). Ediţia a XXI-a a Jocurilor Olimpice se desfăşoară între 12 şi 28 februarie 2010.

Ediţia actuală a Jocurilor numără 86 de probe, printre care amintim sporturi pe gheaţă (bob, sanie, hochei, patinaj artistic), sporturi alpine (schi alpin, schi acrobatic, snowboarding), sporturi nordice (biatlon, schi fond, combinata nordică). TVR este singura televiziune din România prezentă la Jocurile Olimpice, care a trimis la Vancouver 12 oameni pentru a le aduce telespectatorilor magia sporturilor de iarnă.

Comentatorii Alina Alexoi, Vlad Arhire, Monica Bucur, Dragoş Cojocaru, Sorin Hobana, Emil Hossu-Login, Cristian Mândru, Andi Vilara, producătorii Daniela Enăchescu şi Constantin Şerbu, operatorul Vasile Buta şi editorul de imagine Marian Stoenică vor transmite peste 300 de ore în direct ale Jocurilor Olimpice.

Iar pentru cei care au ratat evenimentele, TVR a pregătit două tronsoane orare cu reluări ale celor mai importante competiţii: de la ora 17.00 până la 18.30 pe TVR 1 şi de la ora 14.00 la 17.00 pe TVR 2. Jocurile Olimpice de Iarnă vor putea fi urmărite integral şi în direct pe site-ul www.tvr.ro/jo2010.

Tot aici veţi putea găsi programul transmisiunilor în direct ale competiţiilor sportive. Ziarul „Adevărul" este partenerul TVR în promovarea şi susţinerea Jocurilor Sportive de Iarnă de la Vancouver. Astfel, jurnaliştii trustului vor fi prezenţi, pe toată durata evenimentului, în studiourile Televiziunii Naţionale pentru a comenta performanţele sportivilor la diferitele sporturi olimpice, în cadrul emisiunilor „Info Olimpic".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite