Vedete pe web

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrităţi precum Lady Gaga, Béyonce, Michelle Obama, Miley Cyrus şi Marilyn Monroe sunt doar câteva dintre cele mai  căutate vedete pe Google,  potrivit site-ului coedmagazine.com.

După multe luni în care utilizatorii Google şi-au „spionat" idolii, s-a aflat: cea mai căutată vedetă pe Google este nimeni alta decât excentrica Lady Gaga , care a avut 85.900.000 de accesări.

Dar să vedem care sunt celelalte doamne care au intrigat lumea întreagă. Pe locul 10 se poziţionează Avril Lavigne, care a strâns 28.900.000 de accesări, fiind urmată îndeaproape de moştenitoarea Paris Hilton şi de vedeta Disney Miley Cyrus. Pe locul şase se află Britney Spears, care a reuşit anul trecut să revină pe scena muzicală, cu 46.600.000 de căutări.

Rihanna e pe val, scoate hit după hit, motiv pentru care se află pe locul cinci în clasament, fiind urmată de prinţesa R&B, Béyonce, cu 55.200.000 de accesări pe Google.

Primele trei poziţii

Pe locul trei, cu 61.300.000 de accesări, se află o veterană a apariţiilor publice. Este vorba despre Madonna, care se menţine, ca întotdeauna, pe o poziţie fruntaşă. Kesha se află pe locul doi în topul preferinţelor internauţilor, chiar dacă debutul ei s-a produs cu puţină vreme în urmă. Ea a reuşit să adune 76.100.000 de accesări în ultimele luni.

Şi, în final, regina accesărilor este neobişnuita interpretă Lady Gaga, care a uimit întreaga lume cu ipostazele neobişnuite în care s-a prezentat în ultimul an.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite