Vedete cu insule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietăţi. Dacă obrazul subţire cu cheltuială se ţine, statutul de vedetă presupune tot felul de lucruri ieşite din comun, care nu sunt la îndemâna oricui.

Să îţi poţi achiziţiona un colţ de paradis, cum ar fi o insulă exotică, presupune un efort financiar pe care multe dintre vedetele din cetatea filmului american şi-l permit şi cu care obişnuiesc să  facă paradă.

Johnny Deep

Pentru Johnny Deep, dragostea de Bahamas s-a concretizat în timp ce filma pentru trilogia „Pirţii din Caraibe“. Actorul a plătit 3,5 milioane de dolari pentru „Little Halls Pond Cay“, o insulă care măsoară 400 de metri lungime şi care are o suprafaţă de doar 14 hectare. Insula situată în regiunea Exumas este cunoscută pentru că aici au fost realizate două dintre filmele din seria „James Bond“.

Vedeta din „Baywatch“, Pamela Anderson a primit în dar de la fostul ei soţ, excentricul Tommy Lee, o insulă de vis. Insula focoasei actriţe se numeşte „Greece“ şi face parte din arhipelagul artificial „The World“, din Dubai.

Performerul din „Inimă neînfricată“, actorul Mel Gibson, se poată lăuda că deţine cea mai mare insulă privată din sud-estul Pacificului.

În anul 2004, el a cumpărat insula Mago, din Fiji. Aceasta măsoară 2.000 de hectare şi care a fost cumpărată de la un grup hotelier japonez, pentru suma de 15 milioane de dolari.

Leonardo DiCaprio

Vedeta din „Titanic“ şi din „Aviatorul“, Leonardo DiCaprio, a cumpărat o insulă deşertică, în largul statului Belize, din America Centrală.

Pentru că este un ecologist convins, actorul vrea să construiască aici un hotel de lux care va funcţiona doar folosind surse de energie alternativă şi care va fi în întregime un hotel ecologic. Iluzionistul David Copperfield este renumit pentru grupul lui de insule Musha Cay, din Bahamas pentru care a plătit 57 de milioane de dolari.

Ştiaţi că...

image

 … în apele de coastă ale statului central american Belize se află „Marea Gaură Albastră“, un „crater“ sub ape, de formă circulară, cea mai amplă formaţiune de acest fel din lume, rezultată în urma părbuşirii unei peşteri subacvatice?
… milioane de copaci sunt plantaţi accidental de către veveriţe, care îngroapă diverse seminţe?
… Luna se îndepărtează constant de Pământ, cu 3,82 centimetri pe an?
 … în lume există în jur de un miliard de vite, dintre care 200 de milioane în India?

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite