La Vacanţa Mare, fanii vin cu daruri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Mugur Mihăescu, cel care interpretează personajul Leana din serialul “Vacanţa Mare”, de la Kanal D, are o ie din 1930.Vedeta Kanal D, Mugur Mihăescu a  promis să poarte ia  de fiecare dată când va interpreta rolul Leane. 

“Haina cea nouă“ a fost scoasă din lada de zestre şi dăruită umoristului de o admiratoare, Mariana Cegan (46 ani). Aceasta i-a văzut pentru prima dată în 1993, pe scena Sălii Palatului.

Spectacolul i-a plăcut atât de mult, încât a hotărât ca de atunci să nu rateze nici o ocazie de a-i revedea. Mariana recunoşte că nu a fost doar “dragoste la prima vedere”, ci mai mult decât atât, a fost pasiune. Ea a mers prin ţară la spectacolele lor, a râs, i-a aplaudat şi s-a gândit să le facă o surpriză.

Aşa că a venit pe platoul de filmare şi a dăruit lui Mugur Mihăescu o ie, care i-a fost lăsată Marianei drept moştenire de familie şi care e originară din judeţul Teleorman, satul Pratco. Umoristul, în schimb, a promis s-o poarte de fiecare dată când va filma şi a declarat că intenţionează să reia şirul turneelor.

 “Sunt foarte fericit că oamenii simt nevoia să ne cunoască personal. Asta ne dovedeşte că ar trebui să reîncepem seria de spectacole Vacanţa Mare. Până atunci îi invit pe cei care iubesc trupa, să ne urmărească la Kanal D”, a spus Mugur după ce a primit darul atât de neaşteptat. 




TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite