Eşti o sosie „Twilight“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai e puţin până la premiera filmului „Saga Amurg: Luna Nouă“, iar fanii celebrei serii pot să demonstreze cât de mult seamănă cu personajele lor preferate...

Împătimiţii seriei „Saga Amurg“ au acum şansa să câştige un pachet special, care constă în cărţile seriei, ghidurile de filmări, DVD-ul „Amurg“ şi CD-ul cu coloana sonoră „Luna Nouă“, precum şi alte obiecte promoţionale (genţi, plăcuţe de identificare, pixuri sau brelocuri).

Tot ce au de făcut este să intre pe site-ul www.twilightsaga.ro, să-şi înscrie o poză recentă, însoţită de o scurtă descriere a personajului pe care doresc să-l reprezinte. Cele mai reuşite sosii vor câştiga şi o invitaţie specială la premiera de gală a filmului, care are loc la 26 noiembrie, la CinemaPRO.

Concurs naţional

Până la 20 noiembrie, toţi cei care doresc să intre în competiţie trebuie doar să-şi uploadeze o poză recentă pe site-ul www.twiglightsaga.ro. Astfel, puteţi câştiga invitaţii la premieră, pachetul special „Saga Amurg“, dar şi alte obiecte promoţionale. Cel de-al doilea film din seria „Amurg“ exploră în adâncime lumea vampirilor, dar şi povestea de dragoste a Bellei şi a lui Edward, care dovedesc că sunt capabili să-şi sacrifice viaţa pentru a-şi salva iubirea.

Un rol decisiv în această peliculă îl joacă fiinţele supreme din clanul Volturi, care fac legea în lumea vampirilor. Începând cu 26 noiembrie, „Saga Amurg: Luna Nouă“ poate fi urmărit şi în cinematografele din România.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite