Trăsniţii reloaded

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trăsniţii  reloaded
Trăsniţii reloaded

„Trăsniţii” revin din 7 septembrie la Prima TV, într-o formulă îmbunătăţită, cu cel de-al 13-lea sezon al show-ului lor de comedie care s-a „trezit“ cel mai longeviv din întreaga lume!

Adevărul:  Cine răspunde „Prezent!“ la apel în acest sezon în echipa „Trăsniţilor“?

Livia Taloi: Alături de mine, singura fată rămasă din „vechea gardă“, în rolul Emei, mai răspund la apel Afrodita şi Teodora, Mârlanu’, Chiorete, Pupăză, Gogoaşe şi Vandame. Mai sunt vecinul Muşchiulică şi şeful lui Chiorete, Mateescu.

A fost „consolidată” prezenţă feminină... Cum schimbă asta dinamica acţiunii?

Livia Taloi: Pentru că rămăsesem singură între atâţia „trăsniţi“, am cerut întăriri! Aşa au apărut Rocsana Marcu (Afrodita) şi Raluca Guslicov (Teodora), două fete frumoase care fac prăpăd şi ravagii.

Constantin Zamfirescu: Afrodita e noua chiriaşă adusă în vilă de Gogoaşe, spre disperarea noului ei coleg de serviciu, nimeni altul decât Chiorete. Şi mai este Teodora, psihologul, care, fie vorba între noi, e mai nebună decât pacienţii ei.

Prietenii din vilă devin adversari în lupta pentru Afrodita, Ema ajunge paranoică şi Gogoaşe are o iubită! S-a întors lumea pe dos. În plus, Mârlanu’ vrea să muncească! Asta chiar că le întrece pe toate!


Am înţeles că v-aţi apropiat periculos de mult de Guiness Book? Cum aşa?

Grig Chiroiu: Cele mai lungi seriale de comedie din lume au avut câte 200-250 de episoade („MASH“, „Seinfeld“, „Familia Bundy“, „Friends“), iar noi vom depăşi 700 în acest sezon. Aşa că le-am trimis o scrisoare, pentru a intra la secţiunea „Cele mai longevive seriale de comedie”.

Constantin Zamfirescu: Cu siguranţă noi nu vom ajunge în Cartea Recordurilor. Noi vom fi pe coperta ei!

Vă rugăm să adresaţi un gând voios cititorilor şi telespectatorilor

Raluca Guslicov: Noi muncim cu drag şi spor pentru o doză de umor! Dar atenţie! Consumul de umor creşte pofta de viaţă! Nu vă îngrămădiţi, că avem pentru toată lumea!

Livia Taloi: Să aveţi o viaţă trăsnită, dar să vă feriţi de trăsnete!

Rocsana Marcu: Înainte de culcare, luaţi „Trăsniţii“ la vizionare!

Constantin Zamfirescu: Vă salut şi vă iubesc de nu vă vedeţi!

Grig Chiroiu: Vreţi să ieşiţi din criza? Lăsaţi-vă „trăsniţi“! Din 7 septembrie, de luni până joi, de la ora 22.15, numai şi numai la Prima TV!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite