Justin Timberlake, preşedinte fondator al reţelei Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Justin Timberlake, preşedinte fondator al reţelei Facebook
Justin Timberlake, preşedinte fondator al reţelei Facebook

Se pregăteşte un film despre una dintre cele mai cunoscute reţele de socializare online.

Actorul şi cântăreţul Justin Timberlake va juca într-un film despre apariţia celebrei reţele de socializare Facebook.

Filmul se numeşte „The Social Network“ şi se inspiră din cartea biografică a milionarului Mark Zuckerberg, „The Accidental Billionaire“.

De la „Fight Club“ la Facebook

În acest film, actorul Jesse Eisenberg va interpreta rolul lui Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei de socializare, iar Andrew Garfield va juca rolul lui Eduardo Saverin, cel care a finanţat „proiectul“ Facebook.

Surpriza vine din partea actorului-cântăreţ Justin Timberlake, care a fost însărcinat să dea viaţă personajului Sean Parker, care din 2004 a devenit preşedintele Facebook.

Cel care i-a recrutat pe cei trei actori este regizorul David Fincher, cunoscut pentru producţii ca „Fight Club“ şi „Benjamin Button“.

Mark Zuckerberg a pus bazele reţelei Facebook în 2004, pe vremea când era doar student la Harvard, iar Eduardo Saverin este cel care a finanţat proiectul, devenind astfel asociat cu 30% din acţiuni.

Site-ul Facebook ocupă locul patru în topul celor mai populare site-uri din lume, iar la cei 25 de ani ai săi, Mark Zuckerberg a ajuns în topul 400 al celor mai bogaţi oameni din lume. Filmările sunt programate să înceapă la sfârşitul anului 2010.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite