Teologul de la tv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Gπdea recunoaşte că nu este un bun cititor de prompter E moderatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3. Totodată, la doar 31 de ani, el ocupă şi fotoliul de director

Mihai Gπdea recunoaşte că nu este un bun cititor de prompter

E moderatorul emisiunii "Sinteza zilei" de la Antena 3. Totodată, la doar 31 de ani, el ocupă şi fotoliul de director al postului Antena 2. Însă, Mihai Gπdea nu a absolvit Jurnalistica, aşa cum s-ar fi aşteptat unii, ci... Facultatea de Teologie Adventistă.

Ce legătură e între Teologie şi mass-media?

La început a fost cuvπntul... pare o frază desprinsă dintr-un manual de comunicare, dar nu, e din Evanghelie. Cuvπntul e legătura dintre Teologie şi mass-media.

De ce ai intrat în acest domeniu "păcătos"?

Nu domeniul e păcătos. Cu puţină înţelep-ciune, oricine poate distinge binele de rău, păcatul de drumul drept. Televiziunea îţi oferă, telespectatorul e cel care face alegerea.

Te-ai întoarce la ştiri?

Cine zice că oricine poate fi cititor de prompter se înşală amarnic. Eu sunt un exemplu în acest sens.

Directoratul este un... fleac

La doar 31 de ani eşti director de televiziune. Nu ţi-a fost teamă să te înhami la aşa ceva?
M-am gπndit că mi-ar fi părut rău, mai tπrziu, dacă aş fi refuzat această ofertă, cu care nu te întπlneşti de multe ori.

Ca director de televiziune stai la birou şi dai indicaţii?

Da. Şi mai fac nişte mărunţişuri, cum ar fi bugetarea, aprobarea grilei, alegerea variantelor cele mai bune pentru un anume interval orar, întπlnirile de afaceri, angajarea vedetelor, discuţiile cu producătorii. Un fleac...

Cu familia cπnd mai stai?

Stau puţin acasă. Ştiam că trebuie să fac nişte sacrificii şi că timpul dedicat familiei va fi considerabil redus. Cred că iubirea intensă dintre un tată şi o fiică rezistă, indiferent de circumstanţe.

La nici un an de la lansarea Antenei 2, Mihai e mπndru de performanţele postului condus de el. "Din aprilie pπnă în decembrie 2007 au fost 42.000 de telespectatori doar pentru emisiunea <> , prezentată de Cristi Brancu. Acest fapt, pentru un post de nişă, reprezintă o performanţă".

Comoara lui tata

Mihai şi soţia sa nu au ales la întπmplare numele fiicei lor. Maisha e un vechi nume african care, în traducere, înseamnă "plină de viaţă". Iar Karina se traduce prin "scumpete". Că e o scumpete de copil, se poate vedea cu ochiul liber. Ca orice tată, Mihai e mπndru de fiica sa: "Karina e cel mai minunat şi important eveniment
care mi s-a întπmplat în viaţă".

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite