Fii cascador ca Szoby Cseh

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fii cascador ca Szoby Cseh
Fii cascador ca Szoby Cseh

Campania „Fii cascador cu Zone Reality şi www.filebox.ro “ s-a încheiat. Participanţii s-au întrecut în filmuleţe cu acrobaţii dintre cele mai spectaculoase.

Cel mai valoros cascador român al tuturor timpurilor Szoby Cseh a decis: câştigătorii marilor premii sunt Bodan Daniela (Târgu Mureş), Tănase Laurenţiu (Ploieşti) şi Remus Richiczan (Timişoara).

Toţi tinerii premiaţi au dat dovadă de talent, dar despre Remus, Szoby are o părere deosebită: „Este un tip extraordinar, pozitiv şi echilibrat şi are o coordonare nemaipomenită! Sunt sigur că Remus va fi minunat în tot ceea ce va face. Totul este să ştii cum este cu energia de bază“.

Pentru a demonstra tuturor la ce ajută exploatarea la maximum a energiei de bază, Szoby a înfiinţat în anul 2005 proiectul „Gladiatorul“.

Indiferenţa specialiştilor l-a pus pe gânduri şi a încercat să rezolve, conform metodei sale, problema delincvenţei juvenile şi cea a integrării sociale a tinerilor cu handicap.

Celebrul cascador explică: „O armată de psihologi, psihanalişti şi doctori nu au putut decât să asambleze cunoştinţele mai multor cărţi, fără să le pună în practică. Dar eu am demonstrat că putem să-i readucem pe copii la normal prin an­trenament. Au venit duşi de două mâini sau mergând în patru labe şi am făcut pariu că, în trei luni, tinerii handicapaţi vor face salturi complicate sau arte marţiale. Şi am reuşit, dar nu interesează pe nimeni!“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite