Streaming-ul gratuit, viitorul muzici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De ce să mai cumperi CD-uri sau să descarci melodii, când le ai la dispoziţie gratuit, la un click distanţă?

Ascultătorul secolului al XXI-lea nu mai cumpără CD-uri. Poate doar dacă e fan înrăit şi discul nu poate lipsi din colecţia sa. Nici download-ul nu mai e de top – utilizatorul comod nu vrea să aştepte 5 minute pentru a asculta o piesă. Şi atunci, de ce nu ar fi toată muzica pusă la dispoziţia ascultătorilor pe site-uri specializate, care plătesc artiştilor drepturi de autor?

DEEZER.COM – E gratuit, plin de muzică bună şi legal. Vei găsi piese în variantă completă, de la ABBA la Justin Timberlake. Ai opţiunea de a crea un widget cu melodii favorite, pe care îl poţi posta pe bloguri sau MySpace.

IMEEM.COM –  Găseşti aici melodii consacrate ale favoriţilor tăi, dar şi rarităţi sau variante live. Alanis Morissette şi Madonna se numără printre artiştii disponibili pe Imeem.

EOK.RO –  îţi oferă cu un click toată muzi­ca românească. Şi când spun toată, mă refer la mii de fişiere mp3 încărcate chiar de utilizatori, de la Cenaclul Flacăra, până la Cargo şi Andreea Bălan. Artiştii debutanţi sunt încurajaţi să-şi prezinte creaţiile aici. E chiar ok!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite