Ştirea bună trece primejdia rea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

5 violuri la Brăila, 3 la Gorj, un vecin supărat pe viaţă, acuzat de vecina, fostă amantă, că i-ar fi omorât raţele şi porcul... Ştiri. Ştirile oricărei ore din zi şi din noapte. Ştiri

5 violuri la Brăila, 3 la Gorj, un vecin supărat pe viaţă, acuzat de vecina, fostă amantă, că i-ar fi omorât raţele şi porcul... Ştiri. Ştirile oricărei ore din zi şi din noapte. Ştiri de interes naţional! Prezentate cu clasă şi profesio-nalism de oameni şcoliţi pe la CNN şi alte instituţii celebre de gen garantează calitatea transmiterii informaţiei.

Schimb postul: ştiri despre ce copac a mai plantat prim-ministrul pentru binele nepoţilor şi strănepoţilor, despre cum şi unde şi-a petrecut primarul Capitalei weekend-ul, ce vrăji a mai făcut blonda de la Cotroceni, cum au moţăit parlamentarii noştri dragi la  şedinţa din Senat...

Informaţii vitale, asezonate cu altele light şi picante deopotrivă, despre superbele noastre vedete siliconate, modelul tu­turor adolescentelor şi nu numai. Iată ştirile care ne ajutau să trecem mai uşor peste ziua ce avea să vină. Noroc cu ştirile internaţionale pe care le puteam urmări la anumite posturi tv şi de la care mai aflam în ce ape se scaldă România şi dacă e cazul să ne punem vestele de salvare sau nu!

Acum... nu mai e la fel. Acum ceva s-a schimbat. Despre aceste schimbări am aflat urmărind ştirile. Un pic de ajutor am primit şi de la Melania Medeleanu, editor-pre­zentator al jurnalelor din prime-time de la Realitatea TV.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite