The Sims 3, plusuri şi minusuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
The Sims 3,  plusuri şi minusuri
The Sims 3, plusuri şi minusuri

Aşteptat timp de trei ani, Electronic Arts au prezentat publicului larg cea mai nouă versiune a jocului virtual The Sims 3...

Lansat cu mare tam-tam la începutul lunii iunie, jocul The Sims 3 aduce o serie de noutăţi precum existenţa unei hărţi continue, unde personajele pot interacţiona direct, fără să mai fie legate de reşedinţă. 

Plusuri şi Minusuri

Sistemul „Want and Fear“ a fost înlocuit de „Wishes and Opportunities“, iar orice Sim are un „vis suprem“ spre care tinde („Lifetime Wish“). La crearea unui Sim poţi alege dintr-o multitudine de trăsături unice, de la greutate, musculatură, păr etc.

Cu siguranţă, The Sims 3 are o mulţime de plusuri. Dar, din perspectiva unui utilizator poate avea şi minusuri. Existenţa doar a unui singur oraş, cu o multitudine de locuri de recreere, unde Sims-ii pot socializa poate să fie derutantă pentru cei obişnuiţi cu versiunile anterioare.

Totodată, cei care nu deţin un calculator performant se pot trezi cu PC-ul blocat. Butoanele pentru accelerarea timpului jocului pentru viteza a doua şi a treia nu funcţionează, iar câteodată grafica dă mici rateuri, ecranul devenind maro. Recomandăm înaintea utilizării acestui joc o mică partidă de The Sims 2, pentru a te familiariza cu conceptul jocului. Şi nu uita, jocul prelungit poate dăuna sănătăţii sociale.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite