Showbizul şi-a găsit Cârco-Naşii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Showbizul şi-a găsit Cârco-Naşii!
Showbizul şi-a găsit Cârco-Naşii!

 Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi „famiglia“ lor de Dezbrăcaţi, Mistreţi şi Bebeluşe îşi reiau cârcotelile la Prima TV, din 16 septembrie,

Adevărul: Reveniţi cu „Cronica“ la Prima TV, în ciuda zvonurilor „adverse“ de la finele sezonului precedent...

Şerban Huidu: Fără falsă loialitate, am lucrat la Prima TV în vremuri mult mai grele. Ar fi destul de complicat să plecăm acum, când SBS Broadcasting Media reprezintă cel mai independent grup media din România. În general, e bine să lucrezi pentru nemţi.

Mihai Găinuşă: Eu n-am auzit niciun astfel de zvon. De altfel, nici contractul pe care-l am cu Prima TV nu-mi permite să aud aşa ceva până la sfârşitul anului viitor.

Survin schimbări de format? Echipa rămâne aceeaşi?

M.G.: Ca şi în fotbal, echipa câştigătoare nu se schimbă, iar „Cronica Cârcotaşilor” a avut sezonul trecut una din cele mai bune perioade, atât ca audienţă, fiind programul numărul unu la Prima TV, cât şi ca „prezenţă scenică“.

În privinţa noutăţilor, ne propunem să realizăm un eveniment senzaţional, unic şi în premieră mondială: desfacerea unui contract de muncă în direct! Din păcate, încă nu ne-am hotărât cine va fi beneficiarul, ştim doar că salariul acestuia va fi împărţit frăţeşte între membrii rămaşi în echipă.


S.H.: „Cronica Cârcotaşilor“, care este un organism viu, suferă transformări în orice moment. Încercăm să facem rubrici noi şi ne-am dori una sau două colaboratoare. Avem deja nişte persoane în vizor.

Bebeluşele sunt tot patru la număr?

M.G.: Adevărul e că am vrea şi noi mai multe bebeluşe, dar privind la ce fete au celelalte emisiuni din televiziunile româneşti, ne dăm seama că toate fetele frumoase, deştepte şi devreme acasă sunt deja la noi.

Aţi început să cârcotiţi în „avans“ pe Kiss FM şi nu oricum, ci în stil mafiot...

S.H.: Totul a plecat de la sloganul „umor cu premeditare“, care se potriveşte ca o mănuşă, pentru că premedităm umorul pe care-l livrăm către public. Şi atunci, ne-am gândit că vechilor talibani ai televiziunii şi ai divertismentului de televiziune li se potriveşte imaginea de naşi ai umorului.

Noi încă avem onoare. Din păcate, acest lucru lipseşte multora din industria televiziunii în România lui 2009. Iar în această toamnă „Cronica“ o să vă facă o propunere pe care nu o puteţi refuza.


M.G.: Showbizul şi-a găsit, în sfârşit, naşul: Clanul Cârcotaşilor! Pur şi simplu a trebuit să ne aliniem tendinţei generale în România.

Vrem să corupem lumea să mai şi râdă, să torturăm cu adevăruri câţiva politicieni şi să lichidăm ifosele unor „vedetutze“. Din păcate, nu putem avea un randament atât de mare ca „obersturmbannfuhrerul“ Mazăre. Şi nu putem lichida atâţia, câte firme a lichidat până acum Guvernul.


image



Abordarea interlopă se reflectă şi în „Cronica“ televizată?

M.G.: Da, dar va fi la mare concurenţă cu abordarea interlopă a alegerilor prezidenţiale. „Famigliile“ de la Putere domină piaţa TV.

S.H.: Abordarea este o chestiune de marketing. Încercăm să facem o surpriză telespectatorilor, iar miercuri, 16 septembrie, după prima ediţie a „Cronicii Cârcotaşilor“, vom difuza primul film din trilogia „Naşul“, ca să vă aduceţi aminte cât de bună poate fi o producţie cinematografică din 1971.

7. Un gând cârcotaşo-interlop pentru cititori, radioascultători şi telespectatori.

S.H.: Vă vom face o propunere de nerefuzat: voi vă uitaţi la noi, iar „famiglia“ noastră are grijă de voi.

M.G.: Clanul Cârcotaşilor vă rămâne fidel! Aşteptăm acelaşi lucru: râdeţi cu noi sau... deloc!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite