Serialele toamnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serialele  toamnei
Serialele toamnei

În sezonul acesta, oferta de filme şi programe TV promite să te ţină în faţa micului ecran şi să-ţi aducă adrenalină, acţiune, romantism şi mister.

La PRO Cinema, şi-a făcut debutul cel de-al şaselea sezon din „Smallville“, care te transformă în martorul tăcut al confruntărilor dintre forţele binelui şi ale răului. Acest serial este povestea în care eroii cu superputeri Clark Kent şi Lex Luthor devin duşmani de moarte, după ce simţindu-se trădată de Clark, Lana (Kristin Kreuk) îşi găseşte consolarea în braţele lui Lex.

Serialul are în palmares trei premii Emmy şi-l are ca protagonist pe unul dintre cei mai iubiţi eroi ai benzilor desenate: Superman. Toamna aceasta, la HBO, ai povestea unui rege care a uimit prin egoismul şi viclenia sa. “Dinastia Tudorilor“ este cea mai palpitantă ecranizare a domniei regelui Henric al VIII-lea şi a celor şase mariaje ale sale.

La Pro Cinema, revine serialul „Criminalişti în acţiune“, în care o echipă de poliţişti conduşi de un fost ambasador şi ministru al culturii trebuie să descopere misterele din spatele celor mai încurcate crime care au loc în Praga. Aşadar, de luni până vineri, de la ora 19.00, poţi urmări anchetele şi investigaţiile care au la bază numai cazuri reale din dosarele poliţiei din Cehia.

În această toamnă, reîncepe serialul „Lacrimi de iubire“, la Acasă TV

Pentru că Acasă e iubirea, din această toamnă vei afla cum a continuat poves­tea eroilor din „Lacrimi de iubire“. Alexandra (Adela Popescu) şi Andrei (Dan Bordeianu) nu s-au mai văzut de un an. În acest timp, el a devenit un actor celebru, iar ea, după ce a preluat afacerea lui Varlaam, s-a transformat într-o adevărată femeie de afaceri.

image

Din distribuţia serialului „Iubire ascunsă“ face parte actorul Kivanc Tatliuc



La Prima TV, toamna aduce „Efect 30“, în care protagonistele sunt patru femei cu atitudine, sexy şi cu poveşti de viaţă incitante. Pe scurt, un serial care se vrea varianta românească a celebrului „Totul despre sex“. În septembrie, la Kanal D, începe „Iubire ascunsă“, o adaptare a romanului scris de romancierul turc Resat Nuri Guntekin.

Serialul e povestea lui Adnan, care după moartea soţiei sale, se retrage din afaceri şi din viaţa socială, pentru a se ocupa de cei doi copii ai săi. Dar, când o cunoaşte pe Bihter, sentimentele de dragoste care păreau uitate, ies la iveală. Inocenţă şi trădare, pasiune şi dragoste, în serialul „Iubire ascunsă“, pe care îl poţi urmări în fiecare marţi şi miercuri, la ora 20.00, la Kanal D.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite