S-a întregit lista de finalişti la Eurovision

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In aceasta seara, TVR 1 si TVR International au transmis, in direct, cea de-a doua semifinala a concursului de la Belgrad, in urma careia, alte zece melodii au fost alese pentru finala cea

In aceasta seara, TVR 1 si TVR International au transmis, in direct, cea de-a doua semifinala a concursului de la Belgrad, in urma careia, alte zece melodii au fost alese pentru finala cea mare.

Show-ul din aceasta seara a durat aproape doua ore, timp in care concurentii s-au intrecut in coregrafii si efecte speciale. Dupa dansuri cu pirati, break-dance, platane in flacari si femei frumoase in tinute sumare, publicul din tarile participante la cea de-a doua semifinala, a ales cine se alatura in competitia de la Belgrad.

Ucraina, Croatia, Albania, Islanda, Georgia, Danemarca, Suedia, Letonia, Turcia si Portugalia a intregit, in aceasta seara, lista celorlalte tari calificate la concurs: Romania, Grecia, Bosnia si Hertegovina, Finlanda, Rusia, Israel, Azerbadjan, Armenia, Polonia si Norvegia. Din finala de sambata (24 mai) nu vor lipsi reprezentantii celor patru tari finantatoare ale festivalului (Marea Britanie, Germania, Franta, Spania) si taraSerbia. gazda a editiei din acest an,

Startul la televonting a fost dat de invitata speciala a serii, Lys Assia (82 ani), cantareata elvetiana care a castigat prima editie a Eurovisionului, in anul 1956.

Romania a intrat in finala cu melodia "Pe-o margine de lume", compusa de Ionel Tudor pe versurile Andreei Tudor si ale Adinei Suteu, in urma primei semifinale, care a avut loc pe 20 mai. Piesa este interpretata de duo-ul Nico- Vlad Mirita. Reprezentantii Romaniei la Eurovision asteapta cu nerabdare si optimism marea finala. Dupa prima semifinala, in urma unei trageri la sorti, s-a stabilit ca artistii romani vor intra primii pe scena in seara finalei de sambata.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite