Rudolf Giuliani la “Zece pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul primar al New-Yorkului, Rudolph Giuliani vine pentru prima dată în ţara noastră, la ceremonia de încheiere a celei de-a patra ediţii a campaniei “Zece pentru România”.

În cadrul ceremoniei de decernare a trofeelor  “Zece pentru România”, eveniment ce are loc astăzi  la Ateneul Român, Mihai Tatulici şi Melania Medeleanu vor prezenta telespectatorilor Rea­litatea tv atât căştigătorii, cât şi un invitat cu totul special: Rudolph Giuliani.

“Primarul Ame­ricii”, aşa cum a fost supranumit în urma atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, Giuliani este oaspetele de excepţie. Acesta va susţine un speech, în care va explica importanţa valorilor naţionale şi a promovării lor mai ales în perioada de criză. Categoriile câştigătorilor sunt: politician, tânăr politician, ana­list politic, om de afaceri, jurna­list, actor, sportiv, interpret vocal, scriitor, şi… cel mai admirat ro­mân.

Totodată, Giuliani care este considerat un model pentru administraţiile marilor oraşe, va putea fi martorul ceremoniei în care personalităţilor  societăţii ro­mâ­neşti li se vor acorda Premiile de Excelenţă. 


TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite