Regina. „Fidelitatea apropie două suflete!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În serialul “Regina”, de la Acasă tv, dragostea din inima de ţigan a lui Medalion, alias Denis Ştefan, este pusă la grea încercare, o dată în plus, de oportunistul şi neiertătorul avocat Dinu Rotaru, interpretat de Alexandru Papadopol. Va învinge oare dragostea şi de această dată?

Dinu

“Rolurile de băiat rău sunt mai spectaculoase”

În film, îi plac toate femeile şi doar maşinile scumpe. Deviza lui este: scopul scuză mijloacele, iar acum scopul lui este să cucerească toate femeile din clanul Dumbravă. Irina, soţia lui Medalion, este pe lista neagră a lui Dinu Rotaru. “Dacă e ceva de admirat la el e profesionalismul.

Dinu e un avocat foarte bun şi competent, dar dezaprob faptele lui în marea lor majoritate”, spune Papadopol. Actorul este de acord că pentru Dinu dragostea este doar un mijloc şi nu o finalitate.

Alexandru Papadopol,  în rolul unui avocat abil şi cuceritor.

Irina


“Fidelitatea naşte încredere şi apropie două suflete!”


După ce şi-a văzut visul cu ochii, acela de a avea o familie alături de jumătatea sa, Medalion, Irina Dumbravă are de înfruntat toate prejudecăţile familiei care nu este de acord cu alegerea făcută de ea. Acest lucru este speculat de Dinu, care încearcă să intre în graţiile Irinei.

“Dacă doi oameni se iubesc, cu toate că ei sunt percepuţi de societate ca fiind foarte diferiţi şi în consecinţă, incompatibi sentimental, căsătoria mixtă e deznodământul firesc”, spune Andreea. Absolventa de ASE crede că important e să trăieşti decent şi că oricare ar fi diferenţele sociale dintre parteneri, fidelitatea şi doar ea “naşte încredere şi apropie două suflete”.

Andreea Pătraşcu interpretează o femeie care trece peste orice prejudecată.

Medalion


“Singurul motiv puternic pentru a te căsători e dragostea!”


 Actorul Denis Ştefan, interpretul lui Medalion, este convins că dăruirea şi pasiunea sunt cele mai importante lucruri. Situaţia lui nu este prea plăcută: relaţia cu socrul este una foarte tensionată, are o soţie frumoasă, care are mulţi admiratori.

“Cred că pentru oricine este importantă siguranţa financiară, pentru a se putea concentra şi a lucra cu plăcere şi devotament”, spune el, dar dragostea este suficientă pentru a trece peste aproape orice”.

Denis Ştefan, un Medalion mândru de originea lui.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite