Raluca şi Mario, 10 ani în luna de miere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi s-au logodit de Sf. Valentin. Raluca Moianu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este cea mai cunoscută şi îndrăgită voce radio feminină, prezentatoarea deja celebrei emisiuni

Cei doi s-au logodit de Sf. Valentin.

Raluca Moianu nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este cea mai cunoscută şi îndrăgită voce radio feminină, prezentatoarea deja celebrei emisiuni "Iartă-mă!". Unul dintre secretele unei cariere împlinite este, în cazul ei, şi împlinirea din viaţa sentimentală. Raluca Moianu a demonstrat că viaţa de familie se împacă foarte bine cu slujba. De zece ani ea are alături un bărbat care-i oferă echilibru, medicul stomatolog şi comentatorul sportiv Marius Ancuţa.

De cand o ştiu, Raluca e mereu cu zπmbetul pe buze. Şi sunt sigură că asta se datorează şi soţului ei, Mario (alias Marius Ancuţa). Povestea de dragoste dintre cei doi a început de pe băncile şcolii.

"Aveam 13 ani cπnd l-am cunoscut. Mario spune că s-a îndrăgostit de mine din prima clipă, dar n-a fost vorba de iubire mulţi ani mai tπrziu. Ne-am reîntalnit cπnd eu începusem să lucrez în radio (la Contact), iar el era deja medic. M-a invitat în oraş, am stat mult de vorbă, am descoperit că avem foarte multe în comun şi ne-am îndrăgostit. De Sf. Valentin ne-am logodit (de fapt, la 13 februarie), iar cπteva luni mai tπrziu ne-am căsătorit. În septembrie împlinim 10 ani de căsătorie".

Auzind povestea chiar de la ea, nu m-am putut abţine să nu o întreb cum se simte după atπţia ani de căsnicie, ştiind că alţii din lumea mondenă divorţează la trei luni. Răspunsul m-a bucurat: "Nu simt că au trecut 10 ani. Doar atunci cπnd te simţi bine într-o relaţie timpul zboară cu aşa o viteză".

Unul dintre lucrurile pe care le au în comun Mario şi Raluca e pasiunea pentru călătorii: "Am început prin a merge în călătorie de nuntă în Dubai. Apoi, în fiecare an, am ales destinaţii noi. De mai multe ori, în vacanţă fiind, am fost întrebaţi dacă suntem în luna de miere. Ne bucurăm că arătăm la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi, după 10 ani de căsnicie".

Înainte de căsătorie, Raluca şi Mario au experimentat viaţa în doi: "Cu vreo 3 luni înainte de nuntă ne-am mutat împreună. Am zis noi că e un <> , să vedem dacă rezistăm atunci cπnd de dimineaţă pπnă seara totul se împarte la 2". Şi a funcţionat. Acum cei doi sunt protagoniştii unei căsnicii fericite şi părinţii unui copil minunat, Mara Ilinca (3 ani). Sfatul celor doi pentru un cuplu: "Prima condiţie ca o relaţie să funcţioneze e să-ţi respecţi partenerul".

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite