Presa versus vedete...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu poate fi uşor să fii gazda perfectă la întâlnirea dintre vedetele ce ar trebui să fie modele pentru marele public şi ziariştii de monden, obligaţi să răspundă curiozităţilor

Nu poate fi uşor să fii gazda perfectă la întâlnirea dintre vedetele ce ar trebui să fie modele pentru marele public şi ziariştii de monden, obligaţi să răspundă curiozităţilor aceluiaşi public, avid de picanterii şi senzaţional! Un cuvânt nelalocul lui şi totul poate degenera într-un veritabil scandal! Scandal? De ce nu, în fond scandalurile aduc audienţă!

Cum pot fi o reţetă sigură pentru rating, unele chiar sunt prefabricate! La emisiunea “Conferinţa de presă” (Antena 2), moderată de Diana Munteanu Niculescu, n-am văzut niciodată focuri adevărate, ci doar scântei... în ciuda faptului că terenul este propice discuţiilor în contradictoriu şi conflictelor. Ex-vj-iţa îşi ia misiunea în serios: “tratez invitaţii din ambele tabere cu respect şi încerc să aflu ceea ce telespectatorii îşi doresc, dar nu găsesc prin ziare.

Cel mai bun lucru până la urmă este faptul că vedetele au prilejul să facă lumină în privinţa lucrurilor care le-au fost atribuite pe nedrept, iar ziariştii le pot pune ce întrebări doresc face-to-face!“ Cei interesaţi de ceea se întâmplă în vieţile personale ale vedetelor par a fi în mare parte consumatorii de telenovele.

“Cred că nevoia oamenilor de a afla detalii intime din vieţile starurilor vine din lipsa de preocupări sau, poate, din dorinţa de a se regăsi în unele situaţii prin care trec şi persoanele pu­blice. Şi telenovelele sunt o parte din răspunsul acestor nevoi”, încearcă Diana să explice acest tip de nevoie.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite