Premiile Muzicale Radio România Actualităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a VII-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România Actualităţi are loc duminică, 15 martie, de la ora 20.10, la Sala Radio.

Lansate în 1996, Premiile au devenit un eveniment anual, în cadrul căruia sunt recunoscute valorile muzicii româneşti.

Concepute după modelul Grammy, Premiile Muzicale Radio România Actualităţi sunt acordate după criterii valorice şi nu după cifrele vânzărilor. Astfel, postul public de radio acordă 20 de premii pentru cele mai mari performanţe din anul precedent.

În cadrul ediţiei din acest an vor fi acordate trei premii speciale: Premiul de excelenţă, Premiul Radio România Actualităţi – aveţi un prieten! şi Cel mai difuzat cântec la Radio România Actualităţi.

Anul acesta, marele favorit al Premiilor este Smiley, cu patru nominalizări. Acesta este urmat de Horia Brenciu şi Blaxy Girls, fiecare având câte trei nominalizări.

Blaxy Girls vor lupta pentru câştigarea Premiului pentru cel mai bun debut discografic, pentru Cel mai bun album pop-rock şi pentru Cel mai bun cântec pop-rock.

Loredana Groza intră în competiţie pentru Premiul pentru cea mai bună interpretă, avându-le drept rivale pe reprezentanta României la Eurovision, Elena Gheorghe, pe Nico şi pe Andra.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite