Poftiţi la caviar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă publicul este bolnav, îl amăgeşti cu o Elodie şi junghiul trece! Dacă concurenţa nu urmăreşte calitatea, de ce ai ridica tu standardele, de ce ai începe să-ţi respecţi publicul dacă

Dacă publicul este bolnav, îl amăgeşti cu o Elodie şi junghiul trece! Dacă concurenţa nu urmăreşte calitatea, de ce ai ridica tu standardele, de ce ai începe să-ţi respecţi publicul dacă asta înseamnă să pierzi bani şi audienţă pe termen scurt?! Copiem formate care aduc audienţă în detrimentul calităţii şi câtă vreme dăm publicului ceea ce vrea, nu prea avem de ce să ne facem procese de conştiinţă!

Oana Cuzino procedează astfel: nu mizează pe principiul “dacă merge cu parizer, de ce le-am da caviar?!”şi ajunge pe coperta noastră! Ea riscă succesul imediat, pornind de la premisa că publicul s-a emancipat. Ne tratează cu respect, nu prin reţete magice care ne-ar face mai frumoşi sau mai sănătoşi peste noapte şi automat ar aduce bani şi audienţă în detrimentul calităţii stilului de viaţă al telespectatorului! Doctoriţa promovează modele sănătoase, la care suntem invitaţi să ne raportăm într-un mod realist.

După 5 ani de informare medicală de top, noul sezon din “Ce se întâmplă, doctore?” debutează cu o misiune nobilă: identificarea duşmanilor omului modern şi contracararea efectelor societăţii de consum. Este îmbucurător că există realizatori de emisiuni pentru care feedback-ul publicului primează, realizatori care vin în întâmpinarea nevoilor telespectatorilor atât prin intermediul suportului TV, cât şi prin alte mijloace de comunicare – mail, forum, seminarii!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite