«Plâng de două ori pe săptămână!»

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roxana Ionescu e... acea Roxana Ionescu pe care nu ai cum să nu o ştii! Apetisantă, cu sânii care au făcut-o celebră şi care i-au adus supranumele de Mama Natură, orice domnişoară ar da

Roxana Ionescu e... acea Roxana Ionescu pe care nu ai cum să nu o ştii! Apetisantă, cu sânii care au făcut-o celebră şi care i-au adus supranumele de Mama Natură, orice domnişoară ar da multe ca să arate ca ea. Să fie, oare, o femeie sexy doar... sexy şi atât, cum ar spune mulţi cârcotaşi? Nu e şi cazul ei! Roxana are un suflet mare, iubeşte copiii şi sinceritatea, are în minte mereu sfatul părinţilor săi, “să lupt pentru ce-mi doresc şi să nu aştept să primesc ceva fără muncă şi sacrificii” şi îi plac cugetările: “Ultima pe care am citit-o şi mi-a mers la suflet a fost «Să fugi de dragostea celor răi şi ura celor buni»”.

“Am vrut să devin învăţătoare, pentru că iubesc foarte mult copiii. Visul meu s-a îndeplinit oarecum pentru că,  la «Vreau să fiu vedetă», sunt înconjurată de cei mai talentaţi copii, şi cei mai cuminţi, şi cei mai haioşi, şi cei mai frumoşi”, povesteşte Roxana, şi faţa i se luminează atunci când vorbeşte despre cei mici. Se vede limpede că e foarte legată de lumea lor. Dar şi că e foarte sensibilă.  Ai crede că plânge în fiece săptămână? Nu te gândi că o supără cineva! Ci altul e motivul... “Plâng săptă­mânal de două ori: în ziua de filmare a emisiunii la care sunt coprezentatoare, când întâlnesc tot felul de copii care-mi plac dar care au, la o vârstă fragedă, poveşti de viaţă tulburătoare, şi plâng şi când se difuzează emisiunea, miercuri seara”. Şi gândul îi zboară departe, cu ani în urmă, la vremea copilăriei sale. “Am crescut la bunici, la ţară, înconjurată de o familie nume­roasă, am avut o copilărie absolut minunată, mai ales că bunicii mei mă alintau mereu şi-mi în­­deplineau toate dorinţele. Râd şi acum când îmi amintesc că, odată, bunicii ne-au rugat să avem câteva ore grijă de pepenii din curte. Au pus lupii paznici la oi. Am împărţit lu­­beniţele tuturor copiilor din sat”. Aşadar, iubire mare faţă de copii, nu glu­­mă... “De ce iubim fe­­me­­ile?”. Nu e o întrebare, e cartea lui Mircea Căr­­tărescu, carte care i-a mers la suflet Roxanei, şi pe care ar reciti-o ori­­când... Că veni vorba de femei, hai să vedem cât investeşte o femeie ca Roxana în imaginea ei? “Nu sunt dependentă de cumpărături. Depinde de lună. Dacă, în septem­brie am rămas şi fără fond de ten, şi fără cre­­mă de faţă, şi fără gloss, cheltuiesc automat mai mult decât în august sau octombrie”, spune vedeta Antenei 1, cu subînţeles... O enervează ceva în Ro­­mânia? “Îmi place ţara mea, dar sunt şi de acord cu Dan Ne­­gru, care spunea, odată, că «numai cine n-a trecut graniţa zice că Ro­­mânia e ţara cea mai fru­­moasă din lu­­me». Sunt locuri minuna­­te peste tot pe mapamond, enervant în Ro­­mânia este traficul. Şi mizeria. Şi lipsa de civilizaţie a unor compatrioţi. Ar fi mai multe, ce să zic. În rest, e bine”. Revenind la copii, între­­barea fireas­­că e: Cam pe când un bebe al tău, Roxana? Răs­­punsul vine prompt: “Eu şi soţul meu, Lau­­renţiu, aşteptăm barza oricând!”.

“Zilele mele nu seamăna una cu cealaltă, nu am tabieturi. În zilele de filmare, nu am timp de nimic altceva, iar în cele libere, am o mie şi una de activităţi, în funcţie de dispoziţie”


Roxana prezintă, alături de Ovidiu Cuncea, “Vreau să fiu vedetă”, la Antena 1. Emisiunea, care se difuzează în fiecare mier­curi, de la ora 20.30, a ajuns la cel de-al optulea sezon

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite