Parlament a fost în turneu cu peripetii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămπna trecută trupa Parlament a petrecut un weekend "de comedie". Cei cinci băieoei, în frunte cu solistul Doru Isăroiu, au susoeinut două concerte memorabile, în localităoeile Sebeş

Săptămπna trecută trupa Parlament a petrecut un weekend "de comedie". Cei cinci băieoei, în frunte cu solistul Doru Isăroiu, au susoeinut două concerte memorabile, în localităoeile Sebeş şi Cugir. Pπnă aici, nimic neobişnuit. Însă după un drum infernal de la Bucureşti la Cugir, cei cinci Parlamentari au realizat că le lipsea un instrument: bass-ul.

Pepino, liderul formaoeiei şi posesorul instrumentului, a realizat (prea tπrziu, din păcate) că l-a uitat acasă. După un moment în care s-a făcut nioeel haz de necaz, băieoeii au intrat în panică. Şi asta pentru că aveau de susoeinut două cπntări, în două localităoei, în aceeaşi seară. Iar pentru asta erau nevoioei să facă rost de două bass-uri. Dacă la Sebeş au avut noroc de trupa Cargo, care i-a ajutat, la Cugir, încurcătura părea fără rezolvare.

Însă aici soluoeia a apărut de unde nimeni nu ar fi crezut.

Un fan i-a împrumutat bass- ul personal lui Pepino. Rezultatul: un concert pe cinste.

Doru cπntă, mai nou, cu fratele lui, Vali Dar şirul de peripeoeii nu se opreşte aici. Între cele două cπntări, Doru realizează că-i lipseşte rucsacul. Şi nu ar fi fost o mare tragedie. Dar hainele cu care călătorise (şlapi şi pantaloni scuroei) nu erau tocmai indicate pentru scenă.

Noroc cu fratele lui (Vali), care e noul baterist al formaoeiei.


Acesta i-a împrumutat o pereche de pantofi, astfel că Doru s-a putut dezlănoeui în voie...

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite