O vară în „Paradisul femeilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O vară în „Paradisul femeilor“
O vară în „Paradisul femeilor“

Sorana Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A. este gazda reality-show-ului „Paradisul femeilor“, de la Euforia TV. Aici, zece bărbaţi aleşi pe sprânceană vor încerca să demonstreze că au calităţi de gospodină.

Adevărul: Cum te simţi ca prezentatoare a show-ului „Paradisul femeilor“?

Sorana Mohamad: Mă simt eu! De mică am avut un vis, să ajung în televiziune. Cât despre emisiunea „Paradisul femeilor“, ea ar trebui să fie o lecţie pentru toate femeile care uită să-şi acorde atenţia şi timpul necesar pentru a fi frumoase.

Nu trebuie să apelezi la operaţii costisitoare, ci doar să te foloseşti de câteva trucuri şi ponturi pe care ţi le dau specialiştii.

Cum au fost aleşi concurenţii?

S-a făcut un casting, la care au venit foarte mulţi bărbaţi, de toate vârstele. O parte din bărbaţi au fost aleşi şi din secţiunea de casting afişată online pe site-ul postului Euforia TV.

Au avut tot felul de probe ciudate, de la a răspunde la întrebări despre femei, până la a imita câteva din acţiunile zilnice ale unei femei.

Ce calităţi trebuie să întrunească bărbaţii pentru a intra în concurs?

image

Tineri, maxim 35 de ani, prezentabili, dornici să apară la televizor. În niciun caz să nu fie misogini, pentru că trebuie să intre în contact cu femeile şi să le facă pe plac pentru a câştiga premiul de 5000 de Euro.

Care sunt sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească în casă?

Sunt câteva sarcini pe care femeile le fac în fiecare zi. Bărbaţii folosesc de regulă fraze precum: „Eu aduc banii în casă“,„Eu muncesc“- „Tu doar stai“.

A da o mână de ajutor poate deveni chiar distractiv. Ei trebuie să gătească, să calce, să facă paturile stăpânelor casei... pentru a primi săptămânal câte un punctaj care îi va propulsa în finală.

Care a fost cel mai dificil moment din timpul filmărilor?

Începutul zilei este tot timpul cel mai greu, până ne reintrăm în ritm. Mai multe duble, dar ne revenim uşor.

Ce alte proiecte pregăteşti?

După ce termin cu emisiunea de la Euforia TV, aş vrea să continui să lucrez tot în televiziune şi să pun bazele unei firme de design interior.

Ce intenţii ai pe plan muzical?

Aş vrea să pregătesc un nou album muzical. Am câteva idei în cap pentru noi melodii, dar nu am timp să mai ajung în studiou.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite