Orfelinat de poveste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In ultimele doua editii ale show-ului “S.O.S. - Salvati-mi casa!” Alin Rosu si specialistii echipei S.O.S. au Incercat sa-i ajute pe copiii din centrul de primire In regim de urgenta “Harap

In ultimele doua editii ale show-ului “S.O.S. - Salvati-mi casa!” Alin Rosu si specialistii echipei S.O.S. au Incercat sa-i ajute pe copiii din centrul de primire In regim de urgenta “Harap Alb“ din Bucuresti. Acesta este cazul castigator In urma campaniei lansate de Adevarul In parteneriat cu “S.O.S. - Salvati-mi casa!“.

Parterul cladirii e destinat copiilor cu handicap locomotor, care fac exercitii de recuperare. Spe-cialistii au ales sa amenajeze doua Incaperi din acest centru, astfel Incat sa ajute ambele categorii de copii.

Cristina Joia si Mihai Geleletu au lucrat Impreuna pentru a ajuta acesti copii. Cei doi au reusit sa reamenajeze atat sala de joaca pentru copiii abuzati, cat si sala de kinetoterapie. Pentru a fi cat mai functional, spatiul a fost Impartit In mai multe zone:  una de povesti, o alta de joaca si una de studiu.

Cristina si Mihai au re-usit sa creeze un spatiu de basm  prin mobilier si culoare. Sala speciala pentru micutii cu handicap a fost reparata, oglinzile au fost Inlocuite si s-au cumparat echipamente noi, necesare  exercitiilor de recuperare.

Daca vreti sa-i cunoas­teti pe copiii de la centrul Harap Alb, dar si sa vedeti cum a decurs amenajarea, urmariti ultimele doua editii ale emisiunii “S.O.S. Salvati-mi casa”, sambata, 11 si 18 octombrie, de la ora 13.30, numai la Prima TV.



 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite