Oreste Teodorescu: „Pentru mine, fiecare zi este o sărbătoare!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul „Codului” de la B1, Oreste Teodorescu, şi-a dorit o incursiune în lumea misterelor, a spiritului şi a credinţelor oculte şi a reuşit să atragă atenţia tuturor. Se declară un om fericit, care face ce-i place şi care, atunci când vrea să râdă, se uită în... gura presei.

Adevărul: Ce pregăteşti telespectatorilor pentru perioada Sărbătorilor de iarnă?

Oreste Teodorescu: Pe 26 decembrie, vom discuta despre Omul Dumnezeu şi Dumnezeu Omul cu micuţul Alexandru Pargaru şi scriitoarea Elena Dan.

Emisiunea fiind înregistrată, vă pot spune, cu maximum de obiectivitate şi cu modestia de rigoare, că vor fi nişte predicate extrem de interesante şi inspiraţionale, iar pe 2 ianuarie, Cristian Pompei şi George Cohal de la „Lumea Misterelor” vor aduce, în premieră pentru televiziunile din România, „Calcâiul de aluminiu”, cu o vechime de 250.000 de ani, certificată de un foarte prodigios institut din Elveţia.

Nu trebuie decât să ne amintim că aluminiul este un aliaj modern, descoperit abia de câteva secole...aşadar, titlul emisiunii va fi „Urme din viitor.”

Ce te inspiră în alegerea unei teme de dezbatere?

O. T.: Domeniul esoterismului este, până la urmă, circular, aşa că, odată trecut în dimensiunile sale, te aleg subiectele pe tine şi nu invers...

Ce îţi place să urmăreşti la tv?

O. T.: Mă uit la Mircea Badea şi asta îmi ocupă tot timpul (petrecut noaptea în faţa televizorului).

Când ai râs ultima dată cu poftă (în calitate de telespectator)?

O. T.: Râd de multe ori urmărind „În gura presei”! Cred că Mircea (n.r. - Mircea Badea) a rămas printre ultimele redute oneste, naiv de curate din mass-media autohtonă!

În emisiunea prezentată de tine s-a vorbit despre fenomene paranormale, ocultism etc. Eşti o persoană puternic spirituală? Cum te simţi în perioada aceasta a Sărbătorilor?

O. T.: Pentru mine, fiecare zi este o sărbătoare, căci lumea mea este frumoasă, vie şi într-o neîntreruptă demonstraţie a legăturii dintre Dumnezeu şi Om.

Ai declarat, la un moment dat, că acum faci genul de emisiune care iţi place. Te simţi un jurnalist împlinit?

O. T.: Da...Întotdeauna m-am simţit împlinit, pentru că atunci când n-am vrut să prestez ceva, am ales şomajul. Ultima dată a durat vreo trei ani. Sunt convins că mi-au prins bine orele libere! E atât de simplu: ceea ce îţi place te împlineşte şi te desăvârşeşte.

Cât de departe ai merge pentru rating?

O. T.: Neavând în minte această ţintă, mă bucură să observ că audienţele emisiunii mele sunt foarte bune! Nu mi-aş vinde conştiinţa pentru rating. El devine conşitent când ai cu adevărat ceva de împărţit cu publicul căruia i te adresezi. Eu sunt fericit, căci publicul meu este parte din emisiune.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite