Olivia Steer prezintă idei de afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când s-a întors pe micul ecran, Olivia Steer se ocupă numai de afaceri. Vedeta PRO TV moderează emisiunea "Business Magazin", ce se difuzează în fiecare duminică, de la 12.15. În acest

De când s-a întors pe micul ecran, Olivia Steer se ocupă numai de afaceri. Vedeta PRO TV moderează emisiunea "Business Magazin", ce se difuzează în fiecare duminică, de la 12.15. În acest weekend, ea prezintă o poveste de succes a două tinere care au lansat o nouă modă în ceea ce priveşte amenajările interioare: mobilierul pictat.

Olivia Steer le-a cunoscut pe Alina Pentac şi Ioana Calboreanu cu ocazia emisiunii "Business Magazin". Cele două tinere sunt studente la Artă care au scos pe piaţa din România mobila pictată.

"De la momentul zero, când au vândut o simplă măsuţă, primul obiect de mobilier realizat de ele, cu 100 dolari, au trecut şase ani şi o grămadă de VIP-uri prin atelierele lor. Clienţii lor sunt prezentatoare tv, soţii de oameni de afaceri şi poli-ticieni", spune realizatoarea şi prezentatoa-rea Olivia Steer despre afacerea celor două prietene, care s-a extins şi cuprinde azi, pe lângă mobilier pictat, picturi murale, redecorări şi reabilitări imobiliare.

O altă noutate în lumea afacerilor e şi proiectul Madeleine Florescu., care a început să importe cele mai rare şi mai scumpe parfumuri din Europa.

Nu în cele din urmă, Olivia Steer a încercat pentru telespectatori un centru SPA, de relaxare. "Mulţi manageri consideră că aceasta e cea mai bună metodă pentru a scăpa de stres, dar şi mai mulţi o văd ca pe o variantă de socializare", mai spune Olivia Steer.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite