Oana Zăvoranu : “Nu am mai multe feţe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În show-ul “Pact cu diavoliţa”, alături de invitaţi, Oana Zăvoranu încearcă să scoată la iveală adevărul despre lumea în care trăim şi viaţa pe care o ducem. Fără măşti, s-o cunoaştem pe vedetă aşa cum e ea acasă, la tv, pe stradă…

Adevărul: Pentru politică ai nevoie de un anumit profil. Ai renunţat şi ai revenit pe sticlă după o pauză în care singurele tale apariţii TV au fost libere de contract. De ce ai decis să te întorci pe micul ecran?

Oana Zăvoranu: Televiziunea este un microb, care o dată ce te prinde, nu te mai părăseşte. E prima mea dragoste şi, prin urmare, şi cea mai puternică.

Kanal D şi o nouă provocare. Prin ce este unică în peisaj emisiunea “Pact cu diavoliţa”?

O. Z.: Este singura emisiune din România în care sinceritatea este pusă deasupra strategiilor de marketing, în care adevărata faţă a oamenilor, fie ei obişnuiţi, fie vedete, este revelată aşa cum este ea, autentică, cu bune şi cu rele.

Îţi place să fii în centrul atenţiei. Ideal ar fi ca oamenii care au ceva de spus să iasă în faţă. De ce te consideri un astfel de om?

O. Z.: Asta este firea mea. Eu vorbesc atunci când am o opinie, chiar dacă nu este favorabilă tuturor. Sunt sinceră, directă şi acelaşi lucru îl aştept şi de la ceilalţi. Nu prea mă bag în seamă singură, ci doar reacţionez.

S-au spus multe despre tine şi rareori am găsit ceva de bine. Tu te declari sinceră, dar lumea te percepe ca pe o scandalagioaică… Cum stau lucrurile, de fapt?

O. Z.: Unii mă percep ca având o gură mare, fiindcă nu sunt obişnuiţi cu oameni ca mine, care spun adevărul verde în faţă. Ei preferă persoanele care se ascund sub tot felul de politeţuri şi măşti. Eu nu pot fi aşa. Eu sunt la televizor aşa cum sunt şi acasă şi pe stradă şi la mall. Nu am mai multe feţe!

Cel mai mare neadevăr care s-a spus despre tine, care te-a deranjat mai tare decât toate celelalte la un loc?

O. Z. :S-au spus multe neadevăruri. Dar acum nu mai contează. Prefer să mă concentrez pe aspectele pozitive din viaţa mea şi pe relaţia bună pe care o am cu o mare parte a presei din România.

Cum ai zugrăvi o lume ideală, lumea în care ai vrea să trăieşti, să-ţi creşti copiii?

O. Z.: Una în care ipocrizia, invidia şi răutatea ar dispărea şi-n care copiii noştri ar învăţa cum să trăiască, nu cum să supravieţuiască. Din păcate, lumea nu este aşa şi nu trăim într-o utopie. Viaţa nu e roz, are şi nuante de gri, e grea, poate uneori suferi, plângi, te lupţi, însă atunci când câştigi, apreciezi mult mai mult starea de bine pe care o ai.

Cine îţi sunt cel mai mare duşman şi cel mai bun prieten?

O. Z.: Nu vreau să privesc pe nimeni din jurul meu ca fiindu-mi duşman, oricât de mult rău îmi face sau mi-a făcut. Pe când cel mai bun prieten al meu este Pepe: soţul, iubitul, amicul meu.

Numeşte o personalitate pe care ţi-ai dori s-o ai ca invitat în emisiune şi întrebarea cheie pe care i-ai adresa-o!

O. Z.: L-aş invita pe Barack Obama şi l-aş întreba: „Când vine schimbarea?”

Ce ai căutat în zadar până acum?

O. Z.: Nu am căutat nimic până acum. Sunt recunoascătoare lui Dumnezeu că am avut tot ce mi-am dorit.

Ce te înduioşează şi ce te înfurie peste măsură?

O. Z.: Mă înduioşează animalele, mai ales motanul meu Marty şi mă înfurie ipocrizia şi prostia.

image

Sunt sinceră, directă şi acelaşi lucru îl aştept şi de la ceilalţi. Nu prea mă bag în seamă singură, ci doar reacţionez.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite