Nuntă păzită de bodyguarzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fericire mare în familia lui Mircea Sandu, a cărui fată, Raluca, a păşit, sπmbătă, în biserică alături de soţul ei Todd Medina, jurπndu-i acestuia pentru a doua oară dragoste eternă

Fericire mare în familia lui Mircea Sandu, a cărui fată, Raluca, a păşit, sπmbătă, în biserică alături de soţul ei Todd Medina, jurπndu-i acestuia pentru a doua oară dragoste eternă şi unindu-şi pentru totdeauna destinele.

Raluca şi Todd Medina au sosit în ţară cu doar cinci zile înainte de nuntă, timp în care nu au stat o clipă, deşi mai toate detaliile fuseseră puse la punct de naşii Nicu şi Mihaela Gheară, precum şi de tatăl miresei, Mircea Sandu, şi soţia sa, Liza. Astfel, sπmbătă, în jurul orei 18.00 şi-au făcut apariţia, în faţa casei miresei, naşii, care după numai cπteva minute şi-au condus finii spre altar.

Cununia religioasă a fost oficializată de doi preoţi, în limba romπnă, şi nu a durat mai mult de jumătate de oră. În timpul ceremoniei, tatăl miresei, Mircea Sandu, şi-a stăpπnit cu greu emoţiile, pe întreg parcursul evenimentului boss-ul de la FRF făcπnd glume cu fiica sa, tocmai pentru a-şi ascunde sentimentele.

La nuntă, mireasa a purtat o rochie de la casa de modă Ersa Atelier, care a costat aproximativ 4.000 de euro. În timp ce ginerică a optat pentru un costum Valentino. De încălţămintea mirilor s-a ocupat designerului Mihai Albu, modelele alese de acesta fiind unicat. Naşii Nicu şi Mihaela Gheară s-au asigurat de toate detaliile pentru ca nunta să iasă ca în poveşti.

Mai mult, ei au vrut ca finii lor să fie păziţi de opt bodyguarzi. Programul artistic a fost prezentat de cuplul Romică Ţociu şi Cornel Palade, iar printre interpreţi s-au numărat Andreea Bănică, Marcel Pavel şi Lavinia (ex-Spicy). Socrul mic şi-a dorit pentru nuntaşi un meniu diversificat, dar din care să nu lipsească sărmăluţele, iar tortul miresei a fost în formă de inimă cu glazură de marţipan.

Raluca şi Todd au mai rămas în Romπnia cπteva zile (ca o a doua "lună de miere"), timp în care au mers la Poiana Braşov şi la mănăstirile din nordul Moldovei.

Despre el

Todd Medina s-a născut în urmă cu 37 de ani în Santa Ana, California, şi este fost luptător în galele Ultimate Fighting. Todd are un fiu de 9 ani şi jumătate, Tanner, dintr-o relaţie anterioară. Fostul luptător şi Raluca s-au cunoscut în urmă cu patru ani, în S.U.A. la sala de lupte patronată chiar de Todd.

Despre ea

Raluca Medina este fiica boss-ului de la FRF, Mircea Sandu, are 27 de ani şi este fostă jucătoare de tenis. A ţinut primele pagini ale ziarului cu relaţiile pe care le- a avut cu tenismanul Carlos Moya, antrenorul italian Walter Zenga, precum şi pentru legătura amoroasă pe care a avut-o cu Ion Ion, fiul celebrului magnat Ion Ţiriac.

În urmă cu cπţiva ani, Raluca, pe atunci Şandu a fost implicată în "Dosarul Cocaina pentru Vip-uri", lucru ce a determinat-o să părăsească ţara şi să se stabilească în S.U.A., unde l-a cunoscut pe actualul său soţ, Todd Medina.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite