Nico şi Vlad au petrecut cu preşedintele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii României la concursul Eurovision 2008 au avut parte de un weekend plin. Nico şi Vlad (foto) au susţinut, vineri, cea de-a doua repetiţie pe scena de la Belgrade Arena, s-au

Reprezentanţii României la concursul Eurovision 2008 au avut parte de un weekend plin. Nico şi Vlad (foto) au susţinut, vineri, cea de-a doua repetiţie pe scena de la Belgrade Arena, s-au întâlnit cu presa şi cu fanii, au participat la emisiuni şi la petreceri, au dat interviuri.

Ba mai mult, artiştii au participat sâmbătă la o recepţie organizată la Palatul Parlamentului de către delegaţia Serbiei şi de postul naţional de televiziune, RTS, organizator al concursului Eurovision din acest an. Cântăreaţa Serbiei, Jelena Tomaâevici, a fost cea care i-a întâmpinat la intrare, iar urarea de ,,bun venit" a făcut-o chiar preşedintele ţării, Boris Tadici. În sală se aflau şi cei doi prezentatori ai concursului, Jovana Jankovici şi Zeljko Joksimovici. Reprezentanţii noştri au fost invitaţi, ieri, alături de compozitorul Andrei Tudor, la show-ul matinal de la RTS 1.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite